- MyWatch.gr - The Hellenic Wrist & Pocket Watch Enthusiasts Forum / Founded in March 2006
ΡΟΛΟΓΙΑ => Επιλογή-Αγορά ρολογιού => Μήνυμα ξεκίνησε από: pas88 στις Ιούνιος 30, 2010, 02:28:36 πμ
-
Γεια σας, κράτησε το Seiko Premier Direct Drive που είχα ο πατέρας μου και ψάχνω ρολόι μέχρι 350€ να αγοράσω. Με ενδιαφέρει πρώτα από όλα η ποιότητα κατασκευής του, έπειτα η εμφάνιση του και τέλος ο μηχανισμός του. Από το Seiko ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος από όλα τα παραπάνω, δε θα προτιμούσα ιδιαίτερα κάποιο αυτόματο γιατί έχω στην κατοχή μου και ένα Tissot Le Locle αυτόματο και θέλω να πάρω ένα ρολόι που θα κρατάει την ώρα του όταν δε θα το φοράω και γιατί δε βρίσκω κάποιο αυτόματο που να μου αρέσει και να το σηκώνει και η τσέπη μου. Σε καμία περίπτωση δε θα ήθελα fashion ρολόι και η αγορά σίγουρα δε θα γίνει από φυσικό κατάστημα, θα το αγοράσω ή από Ebay UK ή από κάποιο ευρωπαϊκό e-shop.
κατέληξα σε κάποια που μου αρέσουν
1 http://www.seikowatches.com/products/premier/kinetic_p/snp023p1.html (http://www.seikowatches.com/products/premier/kinetic_p/snp023p1.html)
2 http://www.seikowatches.com/products/velatura/yaching_t/spc041p1.html (http://www.seikowatches.com/products/velatura/yaching_t/spc041p1.html)
3 http://cgi.ebay.co.uk/LATEST-NEW-TISSOT-PRC-CHRONOGRAPH-SAPPHIRE-200M-WATCH-/310211934568?cmd=ViewItem&pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item483a127968 (http://cgi.ebay.co.uk/LATEST-NEW-TISSOT-PRC-CHRONOGRAPH-SAPPHIRE-200M-WATCH-/310211934568?cmd=ViewItem&pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item483a127968)
4 http://cgi.ebay.co.uk/SEIKO-VELATURA-KINETIC-DIRECT-DRIVE-SRH007P1-SRH007-/140411898619?cmd=ViewItem&pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item20b1338afb (http://cgi.ebay.co.uk/SEIKO-VELATURA-KINETIC-DIRECT-DRIVE-SRH007P1-SRH007-/140411898619?cmd=ViewItem&pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item20b1338afb)
είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από Seiko γι'αυτό και κοιτάω πρώτα σε αυτήν.
Τι άλλο έχετε να μου προτείνεται να δω με αυτά τα χρήματα αυστηρά?
ευχαριστώ για το χρόνο σας.
-
Κοιτα για Χαμιλτον jassmaster :)
-
Κοιτα για Χαμιλτον jassmaster :)
με 350 ευρω??
-
δε θέλω να ξεφύγω απο τα λεφτά αυτά, δε βρίσκω hamilton στο ποσό αυτό.
-
Επειδή οι επιλογές είναι πολλές
Πρέπει πρώτα να αποφασίσεις εαν θες αυτόματο,κουρδιστό ή quartz
όπως επίσης τι στυλ θες να είναι το ρολόι σου (καταδυτικό,πιλότος,dress)
-
''Ποιοτικό και ωραίο ρολόι με 350€ ''. Eιναι σαν να ζηταμε : Αυτοκίνητο με μεγαλη υποδυναμη, ποιοτητα κατασκευης, status brand με 3.000 €'' .... γινεται ???
-
Φίλε pas88 παίρνεις Hamilton με 350 ευρώ.....πχ
Hamilton Khaki Field Mechanical Officer
(http://img810.imageshack.us/img810/7886/hamiltonkhakifieldmecha.jpg) (http://img810.imageshack.us/i/hamiltonkhakifieldmecha.jpg/)(http://img404.imageshack.us/img404/7886/hamiltonkhakifieldmecha.jpg) (http://img404.imageshack.us/i/hamiltonkhakifieldmecha.jpg/)
Hamilton Khaki Field Αutomatic
(http://img101.imageshack.us/img101/9435/fieldauto26.jpg) (http://img101.imageshack.us/i/fieldauto26.jpg/)(http://img441.imageshack.us/img441/5908/hamiltonkhakifieldutoma.jpg) (http://img441.imageshack.us/i/hamiltonkhakifieldutoma.jpg/)
Και κάποια ακόμη μοντέλα, ψάξε την αγορά και ζήτησε τουλάχιστον 25% έκπτωση στο μετρητοίς ;)
Άλλη λύση είναι να δείς κάποιο Τissot και κάποιο Seiko. Στην τελευταία συνάντηση, είδα αυτό και το βρήκα καταπληκτικό
(http://img192.imageshack.us/img192/5082/seikosamurai.jpg) (http://img192.imageshack.us/i/seikosamurai.jpg/)
-
Φιλε Pas οριστε με 350 το χαμιλτον που σου λεω
http://www.oroloi.gr/product_info.php?cPath=457_465&products_id=11971 (http://www.oroloi.gr/product_info.php?cPath=457_465&products_id=11971)
-
Να πω ότι οι τιμές του παραπάνω σάιτ είναι τιμές λιανικής, άρα μπορείς να δείς και όσα ρολόγια είναι μέχρι 500 ευρώ, αφού στο κατάστημα θα έχεις την έκπτωση που λέγαμε πιό πάνω ;)
-
Μου αρεσει πολυ η βελατουρα!Ειναι πολυ εντυπωσιακο απο κοντα...αν ειναι και αυτοματο....!
-
Φιλε Pas οριστε με 350 το χαμιλτον που σου λεω
[url]http://www.oroloi.gr/product_info.php?cPath=457_465&products_id=11971[/url] ([url]http://www.oroloi.gr/product_info.php?cPath=457_465&products_id=11971[/url])
είναι πολύ μικρό για τον καρπό μου, μόλις 38mm, είναι απλό quartz, αν είναι να πάρω απλό quartz με μπαταρία νομίζω πως το velatura είναι πολύ καλύτερο του. Η αγορά θα γίνει ή απο ebay ή απο κάποιο οικονομικό e-shop του εξωτερικού, τα Ελληνικά on-line καταστήματα είναι τουλάχιστον πανακριβα.
κατά πάσα πιθανότητα σε Seiko θα καταλήξω και μάλιστα σε kinetic. Σε αυτά τα χρήματα δε μπορώ να βρώ κάποιο ποιοτικότερο σαν κατασκευή. Το Tissot που έχω το link παραπάνω πήγα και το είδα απο κοντά πριν και δε μου άρεσε ιδιέτερα στο χέρι μου
-
Μου αρεσει πολυ η βελατουρα!Ειναι πολυ εντυπωσιακο απο κοντα...αν ειναι και αυτοματο....!
το velatura δεν είναι αυτόματο. Quartz είναι με κινέτικ. Μηχανισμό. Προσομοιάζει στην λειτουργία τα αυτόματα λόγω ρότορα, αλλά η ενέργεια αποθηκεύεται σε συσσωρευτή.
-
Φίλτατε pas88. Αν τυχόν προτιμήσεις κάτι σε Seiko Kinetic, κατά την γνώμη μου επέλεξε ένα μοντέλο με perpetual ημερολόγιο. Φοράνε μηχανισμό με auto relay. Εχουν πολύ μεγαλύτερη αυτονομία από direct drive μηχανισμούς (περίπου 6μηνο), άσε που έχουν standby λειτουργία και "κρατάνε" χρόνο μέχρι και 4 χρόνια από την ακινητοποίηση του ρολογιού. ;) Το direct drive το μόνο που κάνει σε σχέση με άλλους kinetic μηχανισμούς είναι ότι κουρδίζει από την κορώνα. Είναι και πιο ακριβά :(
-
Φίλτατε pas88. Αν τυχόν προτιμήσεις κάτι σε Seiko Kinetic, κατά την γνώμη μου επέλεξε ένα μοντέλο με perpetual ημερολόγιο. Φοράνε μηχανισμό με auto relay. Εχουν πολύ μεγαλύτερη αυτονομία από direct drive μηχανισμούς (περίπου 6μηνο), άσε που έχουν standby λειτουργία και "κρατάνε" χρόνο μέχρι και 4 χρόνια από την ακινητοποίηση του ρολογιού. ;) Το direct drive το μόνο που κάνει σε σχέση με άλλους kinetic μηχανισμούς είναι ότι κουρδίζει από την κορώνα. Είναι και πιο ακριβά :(
Είχα Direct Drive, κουρδίζουν και απο την κορόνα και έχουν και Auto Reserve.
Κατα πάσα πιθανότητα σε Premier θα καταλήξω πάλι με έναν απο τους 2 αυτούς μηχανισμούς. Ψάχνω και για κάτι άλλο αλλα δυστηχώς δε βρίσκω πιο αξιόλογο, σαν σύνολο, ρολόι με αυτά τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω.
-
Ψάχνω και για κάτι άλλο αλλα δυστηχώς δε βρίσκω πιο αξιόλογο, σαν σύνολο, ρολόι με αυτά τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω.
Εφόσον δεν θέλεις να μπλεχτείς με αυτόματα οι επιλογές σ' αυτά τα λεφτά εκεί σε οδηγούν.
Για δες αυτό
http://cgi.ebay.com/SEIKO-KINETIC-PREMIER-PERPETUAL-CAL-SNP005-SNP005P1-/120587738581?cmd=ViewItem&pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item1c1396ddd5 (http://cgi.ebay.com/SEIKO-KINETIC-PREMIER-PERPETUAL-CAL-SNP005-SNP005P1-/120587738581?cmd=ViewItem&pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item1c1396ddd5) .
Εχω αγοράσει από αυτόν και είμαι απολύτως ικανοποιημένος. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το πιο καινούργιο στην σειρά premier με perpetual calender. Παρεπιπτόντως σε αρκετά λιγότερα λεφτά παίζουν και τα citizen. Με όχι αναγκαστικά υποδυέστερη ποιότητα. ;)
-
<ετά απο κάποιο ψάξιμο και αφού τα hamilton που μου αρέσουν είναι πολύ ακριβά για μένα όπως επίσης και κάποιο oris diver που μου άρεσε και μιας και τα tissot δε μου αρέσουν αισθητικά και σε σχέση με τα seiko που είδα μου φάνηκαν λιγότερο "στιβαρα" σαν ρολόγια, κατέληξα στα παρακάτω
http://www.seikowatches.com/products/premier/kinetic_dd/srh007p1.html (http://www.seikowatches.com/products/premier/kinetic_dd/srh007p1.html) Seiko premier kinetic direct drive
http://www.seikowatches.com/products/premier/kinetic_p/snp023p1.html (http://www.seikowatches.com/products/premier/kinetic_p/snp023p1.html) seiko premier Kinetic Perpetual
και τέλος λίγο ακριβότερο το http://www.seikowatches.com/products/velatura/kinetic_dd/srh001p1.html (http://www.seikowatches.com/products/velatura/kinetic_dd/srh001p1.html) Seiko Velatura Kinetic Direct Drive.
-
Κατέληξα στο SNP025P1 και λέω να το παραγγείλω αύριο. Το έχει κάποιος άλλος? τι λέτε για την απιλογή μου?
Το ρολόι είναι αυτό.
θα μου κοστισει περίπου 400€
(http://thumbnail.image.rakuten.co.jp/@0_mall/tokia/cabinet/seiko/snp025p1--1.jpg)
-
Πολυ ομορφο το Seiko και πρεπει να ειναι εξισου καλο ;)
-
Κατέληξα στο SNP025P1 και λέω να το παραγγείλω αύριο. Το έχει κάποιος άλλος? τι λέτε για την απιλογή μου?
Το ρολόι είναι αυτό.
θα μου κοστισει περίπου 400€
([url]http://thumbnail.image.rakuten.co.jp/@0_mall/tokia/cabinet/seiko/snp025p1--1.jpg[/url])
Αν θέλεις, στείλε μου σε παρακαλώ ένα pm με περισσότερες πληροφορίες για το που βρήκες αυτή την τιμούλα.
Έχω πραγματικά κολλήσει με αυτό το ρολόι, αλλά δεν το έχω βρει σε τέτοια τιμή, παρά μόνο στο ebay
Ευχαριστώ (αν και μάλλον θα με βάλεις σε έξοδα) :)
-
Εξαιρετικά τα Hamilton, όσο και τα Seiko. Εναλλακτικά, αν επιμένεις σε quartz, σε αυτή την τιμή, κοίταξε και σε μοντέλα των σειρών Edifice και G SHOCK, της Casio.. έχουν αρκετά ενδφέροντα και..''εξελιγμένα'' quartz μοντέλα. Κοίταξε και μοντέλα της Citizen, με πολύ όμορφα pilot μοντέλα! Και σε λογικές τιμές, κοντά στο μπάτζετ που διαθέτεις.
-
Tο πήρα το συγκεκριμένο ρολόι, σε λίγες μέρες θα είναι στα χέρια μου. Ωραία κ αυτά που λες αλλά προτίμησα το Seiko. Πρώτο κριτήριο για την επιλογή ήταν η ποιότητα κατασκευής, δεύτερο η εμφάνιση του ρολογιού και τρίτο ο μηχανισμός που προτίμησα συνειδητοποιημένα quartz για πρακτικούς κυρίως λόγους και το όνομα και το κύρος της εταιρίας. Σαν όνομα, στα δικά μου κυρίως μάτια, μετράει περισσότερο η seiko από την casio, citizen και ίσως και τη hamilton. Δικα της ρολόγια, δικες της μηχανές, δικές της τεχνολογίες, απίστευτη έρευνα και κυρίως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής παγκοσμίως.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, μολις πάρω το ρολόι θα ανεβάσω φωτογραφίες.
-
Καλορίζικο και καλοφόρετο να είναι! Σωστά λες για την Σεικο κι ας την σνομπάρουν αρκετοί Έλληνες..
-
Tο πήρα το συγκεκριμένο ρολόι, σε λίγες μέρες θα είναι στα χέρια μου. Ωραία κ αυτά που λες αλλά προτίμησα το Seiko. Πρώτο κριτήριο για την επιλογή ήταν η ποιότητα κατασκευής, δεύτερο η εμφάνιση του ρολογιού και τρίτο ο μηχανισμός που προτίμησα συνειδητοποιημένα quartz για πρακτικούς κυρίως λόγους και το όνομα και το κύρος της εταιρίας. Σαν όνομα, στα δικά μου κυρίως μάτια, μετράει περισσότερο η seiko από την casio, citizen και ίσως και τη hamilton. Δικα της ρολόγια, δικες της μηχανές, δικές της τεχνολογίες, απίστευτη έρευνα και κυρίως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής παγκοσμίως.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, μολις πάρω το ρολόι θα ανεβάσω φωτογραφίες.
θα έπρεπε να δώσεις μια ευκαιρία στην TISSOT... προσωπικά σε ποιότητα υλικών κ φινίρισμα την βρίσκω ανώτερη από τη SEIKO , επίσης προέρχεται από το μεγαλύτερο όμιλο ωρολογοποιίας παγκοσμίως...
http://www.oroloi.gr/product_info.php?manufacturers_id=98&products_id=10320 (http://www.oroloi.gr/product_info.php?manufacturers_id=98&products_id=10320)
Όπως κ να χει όλα είναι υποκειμενικά κ το ρολόι που επέλεξες δε παύει να είναι πολύ όμορφο και σαφώς value for money!
Με εκτίμηση Σπύρος
-
nice ''dress'' watch
-
το πήρα στα χέρια μου το ρολόι και εινα απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ και ποιοτικότατο! με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και φωτογραφίες.
Φίλε DragonAce είμαι κάτοχός του Tissot LeLocle T41142333 http://www.oroloi.gr/product_info.php?cPath=286_274&products_id=2067 (http://www.oroloi.gr/product_info.php?cPath=286_274&products_id=2067), είναι πολύ ομορφο κ κλασσικό ρολόι, ημουν ξανά κάτοχος Seiko Premier, συγκεκριμένα του http://www.oroloi.gr/product_info.php?cPath=24_195&products_id=3267 (http://www.oroloi.gr/product_info.php?cPath=24_195&products_id=3267), νομίζω πως το Seiko ειναι πολύ ποιοτικότερο απο το Tissot, τουλάχιστον απο το συγκεκριμένο LeLocle που έχω.
-
το πήρα στα χέρια μου το ρολόι και εινα απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ και ποιοτικότατο! με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και φωτογραφίες.
Φίλε DragonAce είμαι κάτοχός του Tissot LeLocle T41142333 [url]http://www.oroloi.gr/product_info.php?cPath=286_274&products_id=2067[/url] ([url]http://www.oroloi.gr/product_info.php?cPath=286_274&products_id=2067[/url]), είναι πολύ ομορφο κ κλασσικό ρολόι, ημουν ξανά κάτοχος Seiko Premier, συγκεκριμένα του [url]http://www.oroloi.gr/product_info.php?cPath=24_195&products_id=3267[/url] ([url]http://www.oroloi.gr/product_info.php?cPath=24_195&products_id=3267[/url]), νομίζω πως το Seiko ειναι πολύ ποιοτικότερο απο το Tissot, τουλάχιστον απο το συγκεκριμένο LeLocle που έχω.
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, κ γω είμαι κάτοχος seiko, κ τα έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση, συμφωνώ ότι στα 2 ρολόγια που έχεις κ αναφέρεις το σέικο θα είναι ποιοτικότερο, όχι γιατί τα γνωρίζω από κοντά, αλλά διότι το σέικο έχει διπλάσια τιμή...τυχαίο; Δε νομίζω! Σύγκριση σε ίδια τιμή, χωρίς να είμαι γνώστης, αλλά τουλάχιστον σε αυτά που έχω δει με τα μάτια μου, τα τίσσοτ τα νοιώθω ποιοτικότερα..
καλοφόρετο, είναι πανέμορφο κ περιμένουμε φωτογραφίες...
Με εκτίμηση Σπύρος