- MyWatch.gr - The Hellenic Wrist & Pocket Watch Enthusiasts Forum / Founded in March 2006
ΡΟΛΟΓΙΑ => Επιλογή-Αγορά ρολογιού => Μήνυμα ξεκίνησε από: Papasoil στις Απρίλιος 10, 2010, 07:36:03 μμ
-
Κατ αρχην σας συγχαιρω για την πολυ καλη δουλεια! που κανετε σε αυτο το σαιτ και βοηθατε απελπησμενα ατομα! οπως εγω που μετα απο ατελιωτες ωρες ψαξιματος δεν εχουν καταφερει να επιλεξουν ακομα το ρολοι της αρεσκειας τους!!!
Οπως καταλαβαινετε δεν ειμαι και πολυ ψαγμενος στον χωρο αλλα μιας και ηρθε η ωρα του αρραβωνα θα πρεπει να βρω το ρολοι που θα λαβω σαν δωρο (το μονο καλο της υποθεσης)!!
Το κακο ειναι οτι βιαζομαι πολυ μιας και εχω λιγες μερες μπροστα μου!!!!
Θα ηθελα λοιπον να μου προτεινετε τι μπορω να παρω με χρηματα γυρω στα 1800 ε
Αν δεν σκεφτομουν τα χρηματα! αγαπημενη μου σειρα ειναι η 1000 miglia της chopard!!!
Επισης θα με ενδιεφερε αν συνδιαζα και κατι καταδυτικο μιας και ασχολουμε με τις καταδυσεις να το εχω σαν βοηθητικο του suunto!!!!
-
ORIS TT1 Regulateur Der Meistertaucher ή όποιο καταδυτικό oris σε καλύπτει χρηματικά και εμφανισιακά.
-
Οντος πολυ καλο φιλε μου σε ευχαριστω!!!! Ξερεις αν βγαινε το λουρακι και με καουτσουκ???
-
Στα λουράκια υπάρχει μια δυσκολία διότι έχουν περίεργο σχήμα αλλά υπάρχουν λύσεις σε χειροποίητο/παραγγελία. Και με το καουτσούκ επίσης υπάρχει η δυσκολία "μανίσιο και ακριβό"
-
Καλωσήρθες φίλε.
Ανέβα λίγο και πάρε ένα Οmega Planet Ocean
(http://img684.imageshack.us/img684/9933/omegaplanetocean.png) (http://img684.imageshack.us/i/omegaplanetocean.png/)
η ένα Breitling Superocean Heritage 46
(http://img442.imageshack.us/img442/9776/breitlingaeromarinesupe.png) (http://img442.imageshack.us/i/breitlingaeromarinesupe.png/)
Αν όμως τα 1800 είναι όντως ταβάνι και δεν πάει άλλο, τότε δες και το Breitling Superocean
(http://img690.imageshack.us/img690/2313/breitlingaeromarinesupe.jpg) (http://img690.imageshack.us/i/breitlingaeromarinesupe.jpg/)
ή ένα Breitling Superocean Steelfish
(http://img169.imageshack.us/img169/8363/breitlingsuperoceanstee.png) (http://img169.imageshack.us/i/breitlingsuperoceanstee.png/)
η ένα Breitling Avenger Seawolf
(http://img186.imageshack.us/img186/7884/breitlingaeromarineaven.jpg) (http://img186.imageshack.us/i/breitlingaeromarineaven.jpg/)
ή ένα Οmega Seamaster 300m
(http://img710.imageshack.us/img710/8059/omega300.png) (http://img710.imageshack.us/i/omega300.png/)
Kαι άλλα πολλά βέβαια...
-
Το ORIS TT1 Regulateur Der Meistertaucher το δίνουν και με το τιτάνιο μπρασελε και το λαστιχένιο λουράκι στην συσκευασία. Οπότε δε χρειάζεται να αγοράσεις εξτρά κάποιο από αυτά.
-
Πολύ καλές επιλογές και τα Oris που είπε ο grecellin. Ειδικά το Regulator είναι φοβερή περίπτωση και σου μένουν και λεφτά ;)
Δεν κάνεις μια πρώτη βόλτα να αποκομίσεις εντυπώσεις; Παίζει ρόλο και το μέγεθος του ρολογιού σε σχέση με το χέρι σου και το πόσο θα σου αρέσει ένα ρολόι από κοντά ;)
-
Μπορει να ειναι χαζο αυτο που θα ρωτησω αλλα ηθελα να μαθω αν τα Oris που μεχρι τωρα με εχουν κερδισει!!! εχουν μηχανισμους ανάλογους με τα omega ή τα breitling??
ευχαριστω και παλι για την βοηθεια!!!
-
Oχι αν και προέρχονται από την ίδια μαμά. Η Ω έχει τους δικούς της με το μοναδικό co-axial.
H Breitling παίρνει μηχανές από την ETA, που ανοίκει στο swatch group όπως και η Ω, αλλά μάλλον τους περιποιείται αρκετά. Συνήθως τα ρολόγια της είναι πιστοποιημένα χρονόμετρα.
Η oris έχει επίσης ΕΤΑ (αλλά και τις sellita που είναι αναγνωρισμένες ξαδερφούλες) χωρίς πολλές περιποιήσεις. Συνήθως η αλλαγή είναι ο κοκκινου χρώματος ρότορας, να είχαμε να λέγαμε δηλαδή. Εδώ που τα λέμε μιλάμε για εξαιρετικές μηχανές από τη γεννα, ανθεκτικές και με ακρίβεια, αλλά και η ιδιαίτερη φροντίδα παίζει σημαντικό ρόλο.
Βέβαια το oris παίζει στην κατηγορία "είμαι αληθινός δύτης, με 1000 μέτρα υδατοστεγανότητα, σκληρός και ανθεκτικός". Τα Ω και τα Breitling έρχονται και λίγο προς το σαλόνι.
-
Βέβαια το oris παίζει στην κατηγορία "είμαι αληθινός δύτης, με 1000 μέτρα υδατοστεγανότητα, σκληρός και ανθεκτικός". Τα Ω και τα Breitling έρχονται και λίγο προς το σαλόνι.
+1000
Έγραψες . . . ;D ;D ;D
-
Ειμαι αναμεσα στα Oris TT1 και Ω planet ocean οι κριτικες που διαβασα και για τα δυο ηταν αψογες!! Απο κει και περα μενει να τα δοκιμασω στον καρπο μου γιατι με προβληματιζει λιγο το μεγεθος του Oris!! Το Ω ειναι πανεμορφο αλλα ξεφευγω λιγο στην τιμη!! Μεχρη την Δευτερα που θα πρεπει να εχω αποφασισει ακουω και αλλες προτασεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
planet ocean φιλε μου!
με 300-400 € παραπανω εχεις παρει ενα φοβερο ρολοι:
σε ποιοτητα (Ω) - μηχανισμο (Co Axial) - ακριβεια (cosc).
καταδυτικο (600m) αλλα φοριεται ανετα κ για κατι πιο "επισημο".
αλλιως θα σου προτεινα κ εγω κατι αλλο απο τη σειρα seamaster της Ω , breitling ή κατι σε tag heuer.
-
Το Ω ειναι πανεμορφο αλλα ξεφευγω λιγο στην τιμη!! Μεχρη την Δευτερα που θα πρεπει να εχω αποφασισει ακουω και αλλες προτασεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Νομιζεις ;) οτι ξεφευγεις στην τιμη....Αν απαφασισεις τελικα για το Ω ζητα βοηθεια απο το forum και δεν θα χασεις.
-
Νομιζεις ;) οτι ξεφευγεις στην τιμη....
Ε από τα 1800 πάει λίγο πιό πάνω...
Είναι πάντως κορυφαία επιλογή εκεί στα 2000+ ευρώ ;)
με προβληματιζει λιγο το μεγεθος του Oris!!
Το 44άρι Oris στο χερι δείχνει 41-42 και το 47άρι 44-45. Αυτό γιατί η στεφάνη είναι μικρότερη σε διάμετρο από την κάσα. Αν το φορέσεις θα το δείς κι ο ίδιος ;)
Αυτό που πρέπει να κάνεις την Δευτέρα, είναι να πας να δοκιμάσεις ρολόγια. Ειδικά αν είσαι Αθήνα ή σε κάποια μεγάλη πόλη, αυτό επιβάλεται...
-
Longines HydroConquest
(http://img199.imageshack.us/img199/488/l36654762.jpg) (http://img199.imageshack.us/i/l36654762.jpg/)
TAG Heuer Aquaracer
(http://img163.imageshack.us/img163/939/tagheueraquaracerwaj211.jpg) (http://img163.imageshack.us/i/tagheueraquaracerwaj211.jpg/)
-
Tο Longines ειναι πανεμορφο και παρα πολυ καλο,την θεωρω καλη επιλογη ;)
-
Longines HydroConquest
([url]http://img199.imageshack.us/img199/488/l36654762.jpg[/url])
([url]http://img199.imageshack.us/i/l36654762.jpg/[/url])
Απλα πανεμορφο και ποιο οικονομικο!!! Το θεμα ειναι αν τα χαραχτηριστικα του ανταγωνιζονται το Ω και το Oris που ειναι πιο ακριβα??
Το Ω βαβαια ειναι τουμπανο αλλα το βρισκω καντα στα 2 300 ειναι καλη τιμη???
-
Ποια ειναι τωρα η τιμη καταλογου του Ω;
-
2920 με bracelet, για επισημες τιμες καταλογου τηλ στην omega Boutique 210 3227 682
-
Απλα πανεμορφο και ποιο οικονομικο!!! Το θεμα ειναι αν τα χαραχτηριστικα του ανταγωνιζονται το Ω και το Oris που ειναι πιο ακριβα??
Το Οmega είναι πιό πάνω, η Longines είναι στα ίδια επίπεδα με την Οris χοντρικά...
Το Ω βαβαια ειναι τουμπανο αλλα το βρισκω καντα στα 2 300 ειναι καλη τιμη???
Όχι μπορείς να το βρείς αρκετά καλύτερα από 2300 ;)
Πολλές απορίες σου θα λυθούν δοκιμάζοντας τα ρολόγια ;)
-
Τα ορις ειναι ποιοτικα ρολογια και με ωραια σχεδια.
-
με 2920 τιμη καταλογου το po ειναι μεσα στον προυπολογισμο σου...αντε να ξεφυγεις λιγο ;)....
κανε καλη ερευνα αγορας...
-
Μετα απο ωριμη σκεψη και βεβαιως την βοηθεια σας κατεληξα στα παρακατω
Με σειρα προτεραιοτητας:
1) Omega seamaster Planet Ocean με rubber strap
2) Oris Requlateur
3) Breitling Superocean Heritage 46 600
4) Longines Sport Collection Hydroconquest
Αυριο εχει τρεξιμο πρεπει να τα δω ολα στον καρπο και να αποφασισω!!!!
Όχι μπορείς να το βρείς αρκετά καλύτερα από 2300 ;)
Μηπως μπορεις να με βοηθησεις? εδω ή με pm???
-
Έλεγξε τα προσωπικά σου μηνύματα ;)
-
And the winner is......................................Breitling Superocean Heritage 46 600!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας!!!!!!!!
Αυριο το περιμενω πως και πως!! το ρολοι απλα δεν υπαρχει!!!!!!!!!!!!!!!
-
Mπράβο!!! Αστέρι ρολόι, αναγνωρίσιμο, καλοφτιαγμένο με πολύ όμορφο και διαχρονικό σχέδιο, να το χαίρεσαι!!!
Επιβάλεται φωτογραφία με το ρολόι στο χέρι! Νόμος του φόρουμ ;) ;D
-
Συγχαρητήρια! Εξαιρετική επιλογή. Καλορίζικο & καλοφόρετο. :2thumbs:
-
Καλοριζικο να ναι με υγεια και να το χαρεις ;)
-
μπραβο,καλοφορετο και απο εμενα!!!!
περιμενουμε φωτο ;) ;).....
-
Ναι καλοφόρετο :2thumbs: Να δείχνει μόνο καλές ώρες.
Μεταξύ μας το μονο Breitling που λιγουρεύομαι (μιαμ, μιαμ). Οπότε δεν χρειάζεται να πω τα τυπικά (πολύ ωραίο, πολύ καλή επιλογή, κου του λου, κου του λου)