- MyWatch.gr - The Hellenic Wrist & Pocket Watch Enthusiasts Forum / Founded in March 2006
ΡΟΛΟΓΙΑ => Επιλογή-Αγορά ρολογιού => Μήνυμα ξεκίνησε από: AS στις Δεκέμβριος 20, 2009, 06:06:17 μμ
-
Καλησπέρα είμαι φοιτητής και θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο ρολόι το budget μου φτάνει μέχρι τα 800euro και ήθελα να μου προτείνετε κάποιες εταιρείες. ποια είναι η άποψή σας για τα ρολόγια της link of london? ευχαριστώ
-
Έχουν μια ξεχωριστή εμφάνιση, ωστόσω δεν ξερω περισσότερα για την εν λόγω εταιρία, πέρα απ το ότι φτιάχνει και άλλα αξεσουάρ. Θα σου πρότεινα ότι μια πολύ καλή επιλογή , ίσως και η καλύτερη κατά τη γνώμη μου, είναι τα Hamilton. Η εν λόγω εταιρία είναι και αρκετά δημοφιλείς σ' αυτό το forum , αλλά και στην αγορά, δοδομένου του νεανικού και δυναμικού στιλ της, της ιστορίας της, αλλά και των αξιόπιστων και δοκιμασμένων μηχανών της. Ανήκει στο Swatch group, το οποίο περιλαμβάνει εταιρίες, όπως την πασίγνωστη OMEGA. Δεν έχεις να ρισκάρεις τίποτα, κάνοντας μια βόλτα στα μαγαζιά. Δες www.hamiltonwatch.com (http://www.hamiltonwatch.com).
-
Κοίταξε εναλλακτικά και τις Tissot, ΤΧ, και Seiko.
-
η αλήθεια είναι ότι τα hamilton έχουν πολύ ωραίο design, ήθελα να ρωτήσω και κάτι σχετικά με το μηχανισμό καθώς δεν έχω καμία ιδέα, ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον (θα ήμουν ευγνώμων εάν μου στέλνατε link με μοντέλα που έχετε υπόψιν)
-
http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/ (http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/)
-
Μερικά Hamilton στα λεφτά που κοιτάς φαίνονται σ'αυτή τη σελίδα http://www.mywatch.gr/index.php/topic,666.120.html (http://www.mywatch.gr/index.php/topic,666.120.html)
Όμως θα πρέπει να μας πεις περισσότερες λεπτομέρειες γι αυτό που ψάχνεις πχ χρονογράφος, καταδυτικό, dress, military, pilot κλπ
-
η αλήθεια είναι ότι τα hamilton έχουν πολύ ωραίο design, ήθελα να ρωτήσω και κάτι σχετικά με το μηχανισμό καθώς δεν έχω καμία ιδέα, ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον (θα ήμουν ευγνώμων εάν μου στέλνατε link με μοντέλα που έχετε υπόψιν)
Φέρουν τις καταξιωμένες ETA μηχανές, οι οποίες συναντώνται και σε πολύ ακριβότερες φίρμες...΄Αν σ΄αρέσει το στύλ τους, τότε διάλεξε κάποιο απ την εν λόγω εταιρία!