- MyWatch.gr - The Hellenic Wrist & Pocket Watch Enthusiasts Forum / Founded in March 2006
ΡΟΛΟΓΙΑ => Ρολόγια χειρός και τσέπης => Μήνυμα ξεκίνησε από: teo στις Ιανουάριος 13, 2007, 10:14:26 πμ
-
Μια φωτο χίλιες λέξεις.......(http://img405.imageshack.us/img405/7272/dsc00105wd3.jpg) (http://imageshack.us)
-
ρε συ τεο. σου εχω πει να μην πετασ τοσο χαμηλα με το ελικοπτερο σου και να βγαζεις φωτογραφιες !
ετοιμασου για παοκαρα
-
Εχουμε και αλλα ΠΑΟΚια εδω μεσα?
-
ωραιος,εσυ την τραβηξες?
-
Όταν βλέπεις τέτοια κτίρια για γραφεία, δεν χρειάζεται και πολύ για να φανταστείς το μέγεθος της συγκεκριμένης εταιρείας!!!!!!! Πάντως ήταν αδύνατο να μην φωτογραφίσω την αντιπροσωπεία της Rolex στο Dubai!!!!, έστω και αν πήγα για άλλο λόγο.....βλέπεις η τρέλα δεν ξεχνιέται.... :rolleyes: ελπίζω να συμφωνείτε πως άξιζε μια φωτο!!!!!!!
-
:heart: :heart:
-
αξιζε, αξιζε...
-
Ε, φυσικό είναι, αφού βρίσκουν κω......α και πιάνουν :butthead:
-
μήπως ενδόμυχα ζηλεύουμε.....????? αν όχι, καλύτερα :-# Κάποιοι ξέρουν καλά την δουλειά τους!!!!! πρέπει να το παραδεχόμαστε... [-X
-
Τι ακριβώς να ζηλεύουμε :ka: Την πορεία της ROLEX ; Δεν είμαστε μέτοχοι, ούτε αντιπρόσωποι για να μας ενδιαφέρει η οικονομική της πορεία !
Οπωσδήποτε ξέρουν καλά την δουλειά τους , τα οικονομικά αποτελέσματα αυτό λένε, αλλά εδώ μιλάμε για ρολόγια , κι εκεί όπως έχω ξαναδηλώσει έχω τις ενστάσεις μου. :down:
-
Εγω παλιά είμουν της απόψης αυτής οτι είναι όντως σούπα αλλά με τον καιρό ορίμασα και λέω δεν με νιάζουν αν φοράνε άλλοι αυθεντικά η όχι, με νοιάζει εμένα οτι θέλω να αποκτήσω γνήσιο καθαρά για πάρτυ μου, και οχι αν το βλέπει άλλος, για τα κτίρια είναι απλά απίθανα δηλώνει οτι τα άτομα δεν είναι λαικές αγορές αλλά σέβονται τη δουλειά τους και την κάνουν με ευχαρίστηση, δεν πίστευω οτι τα κτίρια είναι απλά μόστρα και α είμαστε πλούσια εταιρία απλά υπάρχει σεβασμός στο αντικείμενο.
-
με κάλυψε απόλυτα ο προλαλήσαν.... :supz: πιστεύω πως τίποτε δεν είναι τυχαίο τελικά!!! όλα πέζουν το ρόλο τους και ας μην ξεχνάμε πως οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά!!! :respekt:
-
Μία εταιρία ρολογιών και να έχει τόση δύναμη...
Αυτό το οικοδόμημα μου φαίνεται μεγαλύτρο και από τα κεντρικά τους! Αν και για αυτούς το Dubai θα είναι ίσως η βασικότερη αγορά τους λογικά.
Όσο για τα άλλα θέματα που προέκυψαν, δεν είμαι σε θέση να κρίνω την ποιότητα των Rolex και το αν αξίζουν ή όχι τα λεφτά τους. Πάντως είναι μία εταιρία που από την ίδρυσή της μέχρι και τώρα δεν έχει βάλει ποτέ και για κανέναν λόγο νερό στο κρασί της. Πάντα η ίδια υψηλή ποιότητα, πάντα οι ίδιες υψηλές τιμές, πάντα τα προϊόντα της σε μεγάλη ζήτηση και αποδοχή από όλους. Μοιάζει άφθαρτη. Κάτι ανάλογο βλέπω μόνο στη Ferrari και στην coca cola!
-
οχι και φυσικα δεν ειναι η μεγαλυτερη αγορα τους,απλα ντουμπαι ενα απο τα πλουσια εμιρατα με πολυ καλες δομες που το κανει βαση της εταιριας για ολη την περιοχη.αν δεις τα νουμερα παραγωγης θα καταλαβεις :yawinkle:
-
σαν το ρολοι στο γηπεδο του ΠΑΟΚ δεν εχει !!!
δεν δουλευει ΠΟΤΕ
-
...δεν με νιάζουν αν φοράνε άλλοι αυθεντικά η όχι, με νοιάζει εμένα οτι θέλω να αποκτήσω γνήσιο καθαρά για πάρτυ μου, και οχι αν το βλέπει άλλος, για τα κτίρια είναι απλά απίθανα δηλώνει οτι τα άτομα δεν είναι λαικές αγορές αλλά σέβονται τη δουλειά τους και την κάνουν με ευχαρίστηση, δεν πίστευω οτι τα κτίρια είναι απλά μόστρα και α είμαστε πλούσια εταιρία απλά υπάρχει σεβασμός στο αντικείμενο.
Συμφωνώ και επαυξάνω!!! Eγώ προσωπικά την είχα την συγκεκριμένη εταιρία στα ύψη από παλιά και τίποτα απολύτως δεν με έχει κάνει να αναθεωρήσω! Aυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο! Όσο για τα κτίρια η αλήθεια είναι ότι δεν θα περίμενα κάτι λιγότερο. H Rolex ήταν είναι και από όσο φαίνεται θα εξακολουθεί να είναι μια κορυφαία εταιρία στον χώρο που αξίζει άπειρο σεβασμό!!! Mπορεί να βρίσκουν κωλ...άκια να πιάνουν αλλά πιστεύω ότι το αξίζουν... Ότι πληρώνεις παίρνεις συνήθως και πόσο μάλλον για ένα Rolex...
-
MHTΣ τα τοσο θερμα λογια εχουν να κανουν με πακετο μετοχων ρολεξ στην κατοχη σου? :yawinkle: :tonqe:
-
Παντως σε σχετικη συζητηση που ειχε γινει ξανα για τα ROLEX , οι φανατικοι οπαδοι της εταιρειας ως μοναδικο επιχειρημα (η τελως παντων ως το πιο ισχυρο) εμφανιζουν την αξιοπιστια και αντοχη των συγκεκριμενων ρολογιων , κατι που γι αυτους ειναι σοβαρος λογος για να πληρωσουν τις τρελουτσικες τιμες που ζητουν οι Ελβετοι, αλλα για μενα δεν ειναι, γι αυτο και ειμαι επιφυλακτικος ως προς την συγκεκριμενη εταιρεια.