- MyWatch.gr - The Hellenic Wrist & Pocket Watch Enthusiasts Forum / Founded in March 2006
ΡΟΛΟΓΙΑ => Επιλογή-Αγορά ρολογιού => Μήνυμα ξεκίνησε από: Valkyria στις Σεπτέμβριος 20, 2009, 07:11:51 μμ
-
(http://img196.imageshack.us/img196/6462/tissott0203171629700l.th.jpg) (http://img196.imageshack.us/i/tissott0203171629700l.jpg/)
Αυτό θέλω! τι γνώμη εχουν οι ειδήμονες? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
Για την Tissot ολοι εχουν να πουν τα καλυτερα designατο ρολοι,καλο και ομορφο.Ειναι quartz αλλα αξιζει και αφου σ αρεσει χτυπα το ;)
Φιλικα
Ser
-
μην βιάζεσαι το "θέλω" απο το "θα το πάρω" απέχει πολύ.....
Το κακο ειναι οτι θέλω πολλά ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Απλά θέλω να ακουσω και γνώμες πέρα απο το ντιζαινάτο της υπόθεσης.
-
Aν το θέλεις, να το πάρεις -μια χαρά είναι.
-
Καλή εταιρεία και ωραίο ρολόι ;)
Τιμή;
Γιάννης
-
τιμή στο internet 410euro :( :( :( :( :(
ειμαι φτωχό :'( :'( :'( :'( :'(
-
Ωραία εταιρία (από τις καλύτερες προσιτές εταιρίες!!) Σίγουρα δεν θα έχεις παράπονο!!! Αν σου αρέσει προχώρα το!
-
.
-
georgie69 την τελεια την έβαλες την πάυλα όμως την ξέχασες! :P :headbash: :smt110
-
410euro για quartz μου φαίνονται πολλά, για ψάξτο λίγο ;)
Γιάννης
-
Συμφωνω με τον φιλο Γιαννη καλη και αξια η Tissot αλλα οχι μπαταριας με τοσα χρηματα ;)
-
τι ακριβώς ψάχνω δηλαδή ? ??? ??? ??? ???
ασχετούμπας είμαι :axe:
-
Ψαξε κατι σε αυτοματο αν δεν θες ομως κοιτα και σε μπαταριας αλλα σε ποιο φθηνο ;)
-
Το ασχετούμπας μου άρεσε, κορυφαία έκφραση :D
Το ρολόι το βρίσκω πολύ όμορφο και ιδιαίτερο. Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι με 410 ευρώ στο ίντερνετ και λιγότερα παίρνεις αυτόματο Tissot. Οπότε υπάρχει η πιθανότητα να μην το έχει το συγκεκριμένο σάιτ σε καλή τιμή ;)
Μπορείς να μας πεις πιό μοντέλο είναι (κωδικό, τιμή λιανικής κλπ) να δούμε αν η τιμή που το έχεις βρεί είναι καλή;
Γιάννης
-
TISSOT T020.317.16.297.00
Μοντέλο T020.317.16.297.00
Σειρά Tissot ODACT
Μέγεθος Γυναικείο (37 m.m.)
Κάσα Ατσάλι
Τζάμι Ορυκτό Αχάρακτο Ζαφείρι
Μπρασελέ Λουρί Δερμάτινο Μπορντώ
Καντρά Ασημί
Μηχανισμός Μπαταρίας Χρονογράφος
Αδιάβροχο 30m.
Ημερολόγιο Ημερομηνία
Κούμπωμα Ασφαλείας Τοκάς
Κουρδιστήρι Κουμπωτό
Καπάκι Κουμπωτό
Αποστολή Δωρεάν Άμεσα (24 ώρες)
Συσκευσία Δώρου
Εγγύηση 2 Έτη αντιπροσωπιας
Φτάνουν? ::)
-
Ένα εχω να δηλώσω για αυτο το φορουμ.
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΛΟΓΙΑΣΤΡΑ!!!!!! :datz: :headbash: :hangman:
Δεν γινεται ο τριθέσιος καναπες να γίνει ρολόι :hangman:
-
Καταρχήν να πώ πως τώρα πρόσεξα ;D ότι το ρολόι είναι χρονογράφος, οπότε η τιμή πρέπει να κριθεί πολύ πιό επιεικώς ;)
Προφανώς το σάιτ που το βρήκες είναι αυτό
http://www.e-watch.gr/products_detail.asp?e_product_id=2311&ref=bestprice (http://www.e-watch.gr/products_detail.asp?e_product_id=2311&ref=bestprice)
Αυτό που με προβληματίζει εκεί που γράφει την τιμή. Λέει λοιπόν:
Τιμή Site: 410 €
Τιμή Καταλόγου: 410 €
Αν "Τιμή Καταλόγου" εννοεί την τιμή λιανικής, τότε το ρολόι μπορείς να το πάρεις κοντά στα 300 ευρώ. Ρώτησε λοιπόν σε μαγαζιά που πουλάνε Tissot και βλέπεις.
Για παράδειγμα δες εδώ
http://www.amazon.com/Tissot-Odaci-Ladies-Watch-T020-317-16-297-00/dp/B001DUP25E (http://www.amazon.com/Tissot-Odaci-Ladies-Watch-T020-317-16-297-00/dp/B001DUP25E)
κι εδώ
http://www.bodying.net/tissot-t020-317-16-297-00-tissot-odaci-t-27566.html (http://www.bodying.net/tissot-t020-317-16-297-00-tissot-odaci-t-27566.html)
Ok δεν είναι εφικτό να βρεις σε μαγαζί τιμή αντίστοιχη με 300 δολάρια, αλλά και 50 ή 100 ευρώ να γλυτώσεις, καλό δεν είναι; Αυτό εννοώ λέγοντας "ψάξτο" ;)
Γιάννης
-
σωστο το προφανές σου Γιάννη!!!! :smt117 με τσάκωσες!
υπάρχει βέβαια και το άλλο ερώτημα. Με τις αγορές on line τι γίνεται? Αν είναι η φτωχια του δολαρίου έναντι του ευρώ να μου επιφέρει κέρδος στην τσέπη το επιχειρώ?
-
Η γνώμη μου είναι, όπως σου είπα, να ρωτήσεις πρώτα σε καταστήματα στην Αθήνα για να δεις τι γίνεται. Αν δεν μένεις Αθήνα ή σε κάποια μεγάλη πόλη, σ'αυτό το σάιτ είμαστε κύριοι ;D και σίγουρα κάποιος φίλος θα βοηθήσει ρωτώντας με την πρώτη ευκαιρία. Από κει και πέρα, επειδή με τις διαδικτυακές αγορές δεν τα πάω καλά και έχω το ίντερνετ μόνο για ενημέρωση, ας μας πεί κάποιος που ξέρει.
Γιάννης
-
Αγαπητή Valkyria (μου αρέσει πολύ το ψευδώνυμό σου)
Συμφωνώ σχεδόν σε όλα με τον Γιάννη, μια βόλτα στα μαγαζιά και με δοκιμές στο χέρι σου διαφόρων ρολογιών (Τissot και όχι μόνο), πιστεύω θα έλυνε πολλές από τις απορίες σου. Πάντα βέβαια με μια έκπτωση 20-25% στην τιμή λιανικής που είναι λογική.... ;)
Αν είσαι Αθήνα μια βόλτα στη Στοά Φέξη, αλλά και στην Σταδίου και Πανεπιστημίου από Ομόνοια μέχρι Σύνταγμα, νομίζω θα βοηθήσει πολύ!! ;) Μην διστάζεις να μπαίνεις στα καταστήματα να ρωτάς και να δοκιμάζεις....
Τώρα αν δεν βρεις έτσι κάτι που να σε ικανοποιεί, το ίντερνετ είναι μια καλή λύση (εγώ το χρησιμοποιώ κατά κόρον για τις αγορές μου), πιθανώς και πιο οικονομική, αλλά πρέπει να τηρείς κάποιους κανόνες ασφαλείας. Προτίμησε ευρωπαϊκά σάϊτ, όχι αμερικάνικα, για να μη μπλέξεις με τυχόν δασμούς και τελωνεία. Επίσης το κοινό νόμισμα σε διευκολύνει στα σάϊτ της Ε.Ε., να συγκρίνεις τιμές. Να υπολογίζεις πάντα και τα μεταφορικά και να ρωτάς με μέϊλ τον πωλητή αν δίνει κανονική εγγύηση της εταιρίας σφραγισμένη. Να ελέγχεις το feed back του πωλητή και τις γνώμες άλλων αγοραστών γι' αυτόν. Τέλος προτίμησε να πληρώνεις με paypal ώστε σε μια στραβή, να μπορείς να αποδείξεις ότι πλήρωσες και να διεκδικήσεις πίσω τα λεφτά σου!!
Όσον αφορά το ρολόϊ που πόσταρες μου αρέσει (αν και quartz... ;D), γιατί είναι αξιόπιστο (swiss made), όμορφο, ιδιαίτερο και .....θηλυκό!! ;D
Παρ' όλα αυτά αν θέλεις να διαλέξεις κάποιο μηχανικό ή αυτόματο ρολόϊ κι όχι quartz, υπάρχουν σ' αυτά χρήματα (400-500 ευρώ) αξιόλογες προτάσεις. Απλά πες μας τι ποσό μπορείς να διαθέσεις και τι στυλ ρολόϊ θέλεις και θα σε βοηθήσουμε.
Δες και εδώ: http://www.mywatch.gr/index.php/topic,1133.msg0.html#new (http://www.mywatch.gr/index.php/topic,1133.msg0.html#new) και εδώ: http://www.mywatch.gr/index.php/topic,2615.0.html (http://www.mywatch.gr/index.php/topic,2615.0.html)
Κοίτα σε όλες τις σελίδες του τόπικ.... :)
Είμαστε εδώ για ερωτήσεις και προτάσεις. Ελπίζω να βοήθησα....
Φιλικά Ηλίας
-
Ηλία μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Για να μιλήσω και λίγο σοβαρά η αλήθεια είναι οτι θα μου άρεσε πολύ να πάρω ενα ρολογάκι γύρω στα 300euro. το πρόβλημα είναι όμως οτι επειδηειμαι γυναικα αυτάρκης, αυτοδημιούργιτη, αυτόφωτη και όλα αυτά τα συνθετηκα του "αυτο"... και ανεξάρτητη! (η ψωνάρα) οικονόμικα δεν εχω την δυνατότητα να κανω μια τέτοια κίνηση άμεσα τουλάχιστον λόγω αγοραστικών προταιρεωτήτων και αναγκών (βλέπε τριθέσιος καναπές). Πάντος το οφθαλμόλουτρο και γενικότρα το ψάξιμο δεν χάλασε ποτέ κανενα (μάθε τέχνη και άστηνα...). Αισθητικά λοιπόν μου αρεσει κατι αναλογο σε αυτο που πόσταρα, θυληκο , καθημερινό ,σπορ..... .
-
Επίσης ρίξε μια ματιά σ' αυτά: http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/collection/?c=AC&y=74 (http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/collection/?c=AC&y=74)
http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/collection/?c=AC&y=88 (http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/collection/?c=AC&y=88)
και εδώ http://www.montres-louiserard.ch/collection.php?categorie=4&modele=47&type=1 (http://www.montres-louiserard.ch/collection.php?categorie=4&modele=47&type=1)
Ξεφεύγουν λίγο βέβαια από το μπάτζετ σου (ειδικά το τελευταίο) αλλά αξίζει.... ;)
-
Εξαιρετικές οι προτάσεις του Ηλία, ειδικά το πρώτο Hamilton είναι πα-νέ-μο-ρφο. Δυστυχώς πρέπει να φτάνει τα 600 ευρώ, αλλά δεν έχει σημασία. Πως φαίνονται αυτοί που έχουν σπουδάσει το γυναικείο φίλο!!! ;D Ένα τέτοιο ρολόι θα το έκανα δώρο σε μια γυναίκα και θα χαιρόμουν κάθε φορά που θα το έβλεπα στο χέρι της. Με την άδεια του φίλου Ηλία που το πρότεινε, να δυό-τρεις φωτό
(http://img132.imageshack.us/img132/6617/hamiltonh32365813.jpg) (http://img132.imageshack.us/i/hamiltonh32365813.jpg/)
(http://img242.imageshack.us/img242/6617/hamiltonh32365813.jpg) (http://img242.imageshack.us/i/hamiltonh32365813.jpg/)
(http://img35.imageshack.us/img35/6617/hamiltonh32365813.jpg) (http://img35.imageshack.us/i/hamiltonh32365813.jpg/)
-
Καλά βρε, τρύπιο ρολόι προτείνεται στην κοπέλα; :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:
(Πανέμορφο το άτιμο)
-
...Ένα τέτοιο ρολόι θα το έκανα δώρο σε μια γυναίκα και θα χαιρόμουν κάθε φορά που θα το έβλεπα στο χέρι της. ...
([url]http://img132.imageshack.us/img132/6617/hamiltonh32365813.jpg[/url]) ([url]http://img132.imageshack.us/i/hamiltonh32365813.jpg/[/url])
... Και παράλληλα θα της σιγοτραγουδάς Μπρέγκοβιτς: Τριανταφυλλάκι ήμουν στην καρδιά σου... :)
-
Valkyria χαίρε!! :)
Βρεστο στο watchshopuk.com και παρτο με 255 λίρες ,...δηλαδις 283 ευρά ,...βαλε και 7 μεταφορικά = 290 ευρά και στην πόρτα σου... ;)
Εχω παρει απ αυτούς και ειναι οΚ ..
TISSOT T020.317.16.297.00
Μοντέλο T020.317.16.297.00
Σειρά Tissot ODACT
Μέγεθος Γυναικείο (37 m.m.)
Κάσα Ατσάλι
Τζάμι Ορυκτό Αχάρακτο Ζαφείρι
Μπρασελέ Λουρί Δερμάτινο Μπορντώ
Καντρά Ασημί
Μηχανισμός Μπαταρίας Χρονογράφος
Αδιάβροχο 30m.
Ημερολόγιο Ημερομηνία
Κούμπωμα Ασφαλείας Τοκάς
Κουρδιστήρι Κουμπωτό
Καπάκι Κουμπωτό
Αποστολή Δωρεάν Άμεσα (24 ώρες)
Συσκευσία Δώρου
Εγγύηση 2 Έτη αντιπροσωπιας
Φτάνουν? ::)