- MyWatch.gr - The Hellenic Wrist & Pocket Watch Enthusiasts Forum / Founded in March 2006
ΡΟΛΟΓΙΑ => Μηχανισμοί => Μήνυμα ξεκίνησε από: blackbird στις Οκτώβριος 11, 2008, 07:36:48 πμ
-
Επί της ευκαιρείας της κουβέντας για το μηχανισμό του B&R του cubatoni (δείτε εδώ (http://www.mywatch.gr/index.php/topic,535.msg31667.html#new)) έψαξα λίγο να δω τι παραλλαγές έχει η 7750 και διαπίστωσα τη μεγάλη ποικιλία της. Στο πολύ ενδιαφέρον αυτό λινκ (http://www.chronomaddox.com/valjoux_7750_engine.html) του μακαρίτη Chuck Maddox φαίνονται παραστατικά όλες οι παραλλαγές αυτού του σπουδαίου μηχανισμού. Και βεβαίως η bicompax έκδοση του B&R.
Φιλικά
Δημήτρης
-
Κλασική σελίδα αναφοράς για την 7750.Μου είχαν βγει τα μάτια όταν ήταν να πάρω ρολόι!
-
Ενημερωτική και αποκαλυπτική, Δημήτρη.
Όχι τυχαία φορεμένη σε τόσα πολλά ρολόγια.....
Αποθηκεύτηκε.
-
Επίσης αυτή η σελίδα http://www.chronomaddox.com/valjoux_7750_engine.html (http://www.chronomaddox.com/valjoux_7750_engine.html)
είναι πολύ χρησιμη για να δει κάποιος "όλους" τους χρονογράφους με Valjoux και τα σχέδια τους για αγορά !!!
Φιλικά Στέφανος.
-
Stef ειναι το ιδιο λινκ με αυτο που παρεθεσε ο Β&Β πιο πανω ???
-
Stef ειναι το ιδιο λινκ με αυτο που παρεθεσε ο Β&Β πιο πανω ???
Ναι δεν ξέρω βρε αυτό λέω ...
"Επίσης " (αλλά ανορθόγραφα ... ;D)
Μάλλον έπρεπε να βάλω "αυτή η σελίδα του blackbird" ...
Φιλικά Στέφανος.
-
Eρώτηση.
Ποιές οι διαφορές απο τον μηχανισμό Valjoux II ?
Ρωτάω γιατι φλερτάρω με ένα tissot.
-
Γνωρίζει κανείς κάθε πόσα χρόνια (πραγματικά, όχι σύμφωνα με όσα λέει ο κάθε κατασκευαστής) πρέπει να γίνεται service σε 7750?
-
καπου στα 5,εκτος και εαν σου βγαζει καποιο προβλημα νωριτερα