- MyWatch.gr - The Hellenic Wrist & Pocket Watch Enthusiasts Forum / Founded in March 2006
ΡΟΛΟΓΙΑ => Επιλογή-Αγορά ρολογιού => Μήνυμα ξεκίνησε από: tsarouxias στις Σεπτέμβριος 09, 2017, 08:00:09 πμ
-
Καλημέρα στην παρέα. Βρίσκομαι σε αναζήτηση ρολογιού χειρός dress κι έχω αρκετά σε εκτίμηση κάποια μοντέλα της Hamilton που μου αρέσουν. Τιμή είναι μέχρι 1000ευρώ. Η αγορά θα γίνει από εξωτερικό, χωρίς να υπολογίζω τελωνείο. Φυσικά αν κάποιος συμφορουμίτης θέλει να αποχωριστεί κάποιο είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Με σειρά προτίμησης έχω τα παρακάτω μοντέλα, από τα οποία δυσκολεύομαι να διαλέξω μόνο ένα.
1) http://www.hamiltonwatch.com/collection/american-classic/american-classic/railroad-skeleton-auto/h40655731 (http://www.hamiltonwatch.com/collection/american-classic/american-classic/railroad-skeleton-auto/h40655731)
2) http://www.hamiltonwatch.com/collection/american-classic/american-classic/railroad-skeleton-auto/h40655751 (http://www.hamiltonwatch.com/collection/american-classic/american-classic/railroad-skeleton-auto/h40655751)
3) http://www.hamiltonwatch.com/collection/american-classic/jazzmaster/viewmatic-skeleton-gent-auto/h42555751 (http://www.hamiltonwatch.com/collection/american-classic/jazzmaster/viewmatic-skeleton-gent-auto/h42555751)
4) http://www.hamiltonwatch.com/collection/american-classic/jazzmaster/viewmatic-skeleton-gent-auto/h42545551 (http://www.hamiltonwatch.com/collection/american-classic/jazzmaster/viewmatic-skeleton-gent-auto/h42545551)
5) http://www.hamiltonwatch.com/collection/khaki/field/skeleton-auto/h72515585 (http://www.hamiltonwatch.com/collection/khaki/field/skeleton-auto/h72515585)
6) http://www.hamiltonwatch.com/collection/khaki/field/skeleton-auto/h72585535 (http://www.hamiltonwatch.com/collection/khaki/field/skeleton-auto/h72585535)
7) http://www.hamiltonwatch.com/collection/american-classic/jazzmaster/open-heart-auto/h32705541-jazzmaster-open-heart-gent-42mm (http://www.hamiltonwatch.com/collection/american-classic/jazzmaster/open-heart-auto/h32705541-jazzmaster-open-heart-gent-42mm)
8 ) http://www.hamiltonwatch.com/collection/american-classic/jazzmaster/open-heart-auto/h32565595 (http://www.hamiltonwatch.com/collection/american-classic/jazzmaster/open-heart-auto/h32565595)
Έχω εν γνώσει μου κι άλλα που έχουν προταθεί κατά καιρούς στο φόρουμ, όπως το Oris Artelier Skeleton (https://www.oris.ch/en/watch/oris-artelier-skeleton/01-734-7670-4051-07-5-21-70fc), αλλά ανεβαίνει περισσότερο η τιμή του. Όποια άλλη πρόταση και προτίμηση είναι ευπρόσδεκτη.
-
Απο αυτα που εβαλες το 4 κατα την γνωμη μου ειναι το ποιο ομορφο.
-
Απο αυτα που εβαλες το 4 κατα την γνωμη μου ειναι το ποιο ομορφο.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Είναι όμορφα τα Viewmatic, αλλά έχουν διάμετρο 40χιλ και lug 20χιλ, ενώ τα Railroad 42χιλ και 22χιλ αντίστοιχα. Λόγω ότι τα περισσότερα που είχα στην κατοχή μου ήταν 42χιλ δε γνωρίζω πώς θα κάθεται αυτό. Από την άλλη βέβαια ο καρπός μου είναι μόλις 18εκ, επομένως πιστεύω θα ταιριάζει.
-
δε γνωρίζω πώς θα κάθεται αυτό. Από την άλλη βέβαια ο καρπός μου είναι μόλις 18εκ, επομένως πιστεύω θα ταιριάζει.
Απαραιτητη προυποθεση πριν την αγορα (για οποιοδηποτε ρολοι) η δοκιμη του.
-
Απαραιτητη προυποθεση πριν την αγορα (για οποιοδηποτε ρολοι) η δοκιμη του.
Θα προσπαθήσω το συντομότερο δυνατό..
-
Τελικά κατάφερα κι είδα κάποια από αυτά που ήθελα, καθώς και τα Hamilton Open Heart Auto (παλιά και νέα σειρά) τα οποία μπήκαν κι αυτά στη λίστα επιλογής.
Σχετικά με τους μηχανισμούς που βλέπω στο επίσημο site θα μπορούσατε να με πληροφορήσετε από πού θα μπορούσα να αντλήσω πληροφορίες ως προς την αξιοπιστία τους;
ΥΓ: Πάντως και το Oris είναι τρομερό, αλλά σε αρκετά μεγαλύτερη τιμή δυστυχώς.
-
Χαμιλτον = ΕΤΑ.
-
Χαμιλτον = ΕΤΑ.
Ευχαριστώ και πάλι. Έχω δεί πως βασική διαφορά των νέων με τους παλιούς μηχανισμούς είναι η συχνότητα από 28800 σε 21600. Πιο πολύ με ενδιέφερε να δώ την αξιοπιστία τους (απόψεις χρηστών), αφού δεν ασχολούμαι τόσο πολύ με τα ρολόγια χειρός.
-
κάποιος στις αγγελιες πουλαει καινουριο LLD ( 8Ος 2017) 1250€ Θεωρω οτι είναι η καλύτερη δυνατή επιλογη σε αυτο το εύρος τιμής . Ειναι dress σπορ diver απ ολα.
-
κάποιος στις αγγελιες πουλαει καινουριο LLD ( 8Ος 2017) 1250€ Θεωρω οτι είναι η καλύτερη δυνατή επιλογη σε αυτο το εύρος τιμής . Ειναι dress σπορ diver απ ολα.
Ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση. Μπορεί το συγκεκριμένο να πληροί όλα όσα αναφέρεις, αλλά δυστυχώς δεν είναι αυτό που αναζητώ την παρούσα φάση, δηλ Skeleton (έστω κι εν μέρει).
-
Μετά από βασανιστική σκέψη (καθώς μου αρέσουν πάρα πολλά) κατέληξα στο H32565555 (http://www.hamiltonwatch.com/collection/american-classic/jazzmaster/open-heart-auto/h32565555), αν κι υπάρχει ακόμη μια δεύτερη σκέψη για το αναβαθμισμένο H32705551 (http://www.hamiltonwatch.com/collection/american-classic/jazzmaster/open-heart-auto/h32705551-jazzmaster-open-heart-gent-42mm) (με ελαφρώς μεγαλύτερη κάσα).
Η αγορά του είχα σκεφτεί να γίνει από εξωτερικό, αλλά παρατηρώ πως η τιμή του δεν απέχει πολύ από αυτήν των ελληνικών καταστημάτων. Έχετε να προτείνετε κάτι ως προς την αγορά του; Όποια συμβουλή, έστω και με πμ είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ όλους και πάλι...