- MyWatch.gr - The Hellenic Wrist & Pocket Watch Enthusiasts Forum / Founded in March 2006

Νέα από την Ωρολογοβιομηχανία & Εκθέσεις εντός και εκτός Ελλάδος => Νέα & Ειδήσεις από την Ωρολογοβιομηχανία => Μήνυμα ξεκίνησε από: gkblues στις Νοέμβριος 08, 2015, 08:33:23 μμ

Τίτλος: Το Rolex που θα επιβιώσει από τον Γ' Παγκόσμιο
Αποστολή από: gkblues στις Νοέμβριος 08, 2015, 08:33:23 μμ
To Bamford Watch Department προσαρμόζει το ακριβό σου ρολόι στις ανάγκες ενός κομάντο.

(http://i121.photobucket.com/albums/o230/gkblues1/rolex-commando-2_1qkk_zpsx9ojk1xr.jpg) (http://s121.photobucket.com/user/gkblues1/media/rolex-commando-2_1qkk_zpsx9ojk1xr.jpg.html)

To Bamford Watch Department είναι μια λονδρέζικη εταιρεία που εδώ και 12 χρόνια έχει πάει την υπόθεση «προσαρμογή ρολογιού» πέντε επίπεδα πιο πάνω. Κλείνεις ραντεβού, πας στο γραφείο τους στο Mayfair, τους λες πόσα μπορείς να ξοδέψεις και τι θα ήθελες να φοράς στον καρπό σου και σου προτείνουν το προσωπικό σου, μοναδικό ρολόι - πάντα στημένο πάνω στο πρωτότυπο κάποιου μεγάλου οίκου (Patek Phlippe, Audemars Piguet, Rolex κλπ).

(http://i121.photobucket.com/albums/o230/gkblues1/bamford01_8erb_zpswu4oq2df.jpg) (http://s121.photobucket.com/user/gkblues1/media/bamford01_8erb_zpswu4oq2df.jpg.html)

Προτείνουν, βέβαια, και κάποια δικά τους σχέδια, που θα σου βγουν πιο οικονομικά. Πάρε για παράδειγμα τα Rolex «του κομάντο» που παρουσίασαν πρόσφατα, των οποίων οι τιμές ξεκινούν από τα 16.000 ευρώ. Τι έχουν κάνει για να πετύχουν αυτό το δυναμικό, πολεμικό αποτέλεσμα; Έχουν πάρει ένα Rolex Submariner κι ένα Rolex Milgauss και έχουν περάσει στις κάσες και τα μπρασελέ τους μια ειδική επίστρωση γραφίτη (GPC – Graphite Powder Coating), σε τρία διαφορετικά χρώματα. Έχουν, επίσης, δημιουργήσει από την αρχή και τα αντίστοιχα καντράν για το καθένα. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και σίγουρα πολύ διαφορετικό από αυτό που θα περίμενες ποτέ από την ίδια τη Rolex.

(http://i121.photobucket.com/albums/o230/gkblues1/bamford04_qg9v_zpsgdvvakpn.jpg) (http://s121.photobucket.com/user/gkblues1/media/bamford04_qg9v_zpsgdvvakpn.jpg.html)

Κοινώς, αν σου αρέσει, μπορείς να φορέσεις ένα Rolex μοναδικό, ένα ρολόι που δεν θα δημιουργούσε ποτέ η ελβετική εταιρεία, που - όμως - παραμένει Rolex στην ουσία.

Τα τρία χρώματα είναι το χακί της ερήμου, της μάχης και του δάσους, ενώ στο καντράν ξεχωρίζουν οι φωσφορίζουσες, μεγάλες ενδείξεις του 3, του 6 και του 9. Με έναν απλό τρόπο, ένα πολυτελές Rolex μετατρέπεται στο εργαλείο ενός κομάντο. Ή, για να μην κολλάμε με το πολεμικό ύφος, σε ένα πιο casual και πιο ευέλικτο ρολόι που, την ίδια ώρα, διατηρεί όλη του την πολυτέλεια.
Τίτλος: Απ: Το Rolex που θα επιβιώσει από τον Γ' Παγκόσμιο
Αποστολή από: glg στις Νοέμβριος 08, 2015, 09:04:30 μμ
Μια ακριβή μοντιφα δηλαδή .
Ωραιο άρθρο.
Τίτλος: Απ: Το Rolex που θα επιβιώσει από τον Γ' Παγκόσμιο
Αποστολή από: gerogian στις Νοέμβριος 18, 2015, 01:30:11 πμ
Moυ ειχε διαφυγει,αρκετα ενδιαφερον αρθρο Γιωργο!! :smt023
Τίτλος: Απ: Το Rolex που θα επιβιώσει από τον Γ' Παγκόσμιο
Αποστολή από: svl στις Νοέμβριος 18, 2015, 10:03:23 πμ
Ησύχασα κάπως τώρα που έμαθα ποιό ρόλεξ θα επιβιώσει από τον Γ´Παγκ.Πολ.
Τίτλος: Απ: Το Rolex που θα επιβιώσει από τον Γ' Παγκόσμιο
Αποστολή από: exDIVER600 στις Νοέμβριος 18, 2015, 08:18:16 μμ
Το κακό είναι ότι θα το φοράει καμία...κατσαρίδα, καθώς ως γνωστόν μόνο οι κατσαρίδες θα επιβιώσουν από τον ΓΠΠ :lol:


Sent from my i-phone, using my fingers
Τίτλος: Απ: Το Rolex που θα επιβιώσει από τον Γ' Παγκόσμιο
Αποστολή από: batman1345 στις Νοέμβριος 18, 2015, 10:00:18 μμ
Το κακό είναι ότι θα το φοράει καμία...κατσαρίδα, καθώς ως γνωστόν μόνο οι κατσαρίδες θα επιβιώσουν από τον ΓΠΠ


Sent from my i-phone, using my fingers
Πρόσφατα διάβαζα για τις κατσαρίδες που είναι και θέμα επίκαιρο... που πάνε οι Ευρωπαίοι να ξεκανουν άλλη μια χώρα... τεσπα ότι είναι χρήσιμες σε 3 πράγματα... τα δύο πρώτα είχαν να κάνουν το ένα με την υγεία της... ότι παρόλο που ζει σε υπονόμους κτλ δεν την επηρεάζει τίποτα... μετά το κέλυφος της ότι πάλι δεν επηρεάζεται από τίποτα... και ότι μόλις ξεκινήσουν τα πυρηνικά (ήδη Γαλλία Ρωσία έκαναν κίνηση... + "φανταστική" δήλωση πουτιν για τους τζιχατ... έλεος δηλαδή) ότι θα είναι ότι καλύτερο μπορείς να φας... Και πιο ασφαλές...

Sent from my Huawei P8 using Tapatalk