- MyWatch.gr - The Hellenic Wrist & Pocket Watch Enthusiasts Forum / Founded in March 2006

ΡΟΛΟΓΙΑ => Ρολόγια χειρός και τσέπης => Μήνυμα ξεκίνησε από: donpaganistis στις Ιούνιος 19, 2014, 10:34:42 πμ

Τίτλος: Angular Momentum
Αποστολή από: donpaganistis στις Ιούνιος 19, 2014, 10:34:42 πμ
Μια μικρη ελβετικη εταιρια με πολυ πρωτοτυπα χειροποιητα κομματια, που νομιζω πως αξιζει να εχει το δικο της θεμα.
H εταιρια ιδρuθηκε στη Βερνη το 1999 απο τον Martin Pauli (με τον οποιον εχω ανταλλαξει 2-3 μειλ και δειχνει πολυ φιλικος τυπος), ο οποιος ειναι και ο μοναδικος εργαζομενος της εταιριας και φτιαχνει ολα τα ρολογια κατα παραγγελια.
Απο τα πρωτα χρονια της, η εταιρια εδειξε πως δε θελει να κινηθει στα κλασικα σχεδια και χρησιμοποιησε το Revolving-Disk-System στα ρολογια της, δηλαδη ενα συστημα κινουμενων δισκων για τις ωρες-λεπτα-δευτερολεπτα. Οσο περνανε τα χρονια, τα σχεδια των ρολογιων γινονται ολο και πιο ιδιαιτερα. Προσωπικα μου αρεσουν παρα πολυ και βρισκονται μεσα στους επομενους στοχους μου. Οι τιμες ειναι τσουχτερες καθως κυμαινονται μεταξυ 1.500- .... ευρώ.
Το site: http://www.angularmomentum.com/e/portrait.e/portrait.e.jsp (http://www.angularmomentum.com/e/portrait.e/portrait.e.jsp)
Μερικα απο τα μοντελα:
(http://www.angularmomentum.com/angularmomentum-webseite2/uploadfiles/1c937dd1-db3b-417d-81d8-ecd6195b4ea1.jpg)

(http://www.watchsites.net/watches/wp-content/gallery/angular-momentum-jet-black/angular-momentum-jet-black_2.jpg)

(http://www.qualitytime-watches.co.uk/gfx/uploads/img_1_04042012181425illorgmain.jpg.JPG)

(http://watchflipr.com/wp-content/uploads/2013/01/angular-momentum-magnus-junior-email-lumineuse.jpg)

(http://photos1.blogger.com/blogger/6066/690/1600/Angular%20Momentum%20Steel-Tec.jpg)

(http://www.beautifullife.info/wp-content/uploads/2010/07/10/general.jpg)