- MyWatch.gr - The Hellenic Wrist & Pocket Watch Enthusiasts Forum / Founded in March 2006

ΡΟΛΟΓΙΑ => Επιλογή-Αγορά ρολογιού => Μήνυμα ξεκίνησε από: KOSTAS31 στις Αύγουστος 04, 2012, 11:07:12 μμ

Τίτλος: Casio Protrek
Αποστολή από: KOSTAS31 στις Αύγουστος 04, 2012, 11:07:12 μμ
Σήμερα είχα βγει μια βόλτα για να χαζέψω ρολόγια κι έπεσα πάνω σε μια βιτρίνα στη στοά φέξη που είχε ρολόγια από τη σειρά protrek  της casio. Από εκείνη τη στιγμή μου έχει κολλήσει να προσθέσω ένα από αυτά στη συλλογή μου. Στο παρελθόν είχα ένα suunto core αλλά δεν με είχε ενθουσιάσει και τόσο πολύ κυρίως γιατί δεν είχε σταθερότητα στης μετρήσεις του. Θα ήθελα αν υπάρχει κάποιος γνώστης να με συμβουλεύσει σχετικά τα protrek και τα μοντέλα της σειράς. Προσωπικά αυτά που μου έκαναν περισσότερο κλικ είναι το 240 και το 1500.     
Τίτλος: Απ: Casio Protrek
Αποστολή από: Di@bolic στις Αύγουστος 05, 2012, 08:52:09 πμ
Κώστα, είχα για 1 χρόνο και κάτι ψιλά το PRG 240.
Μπορώ να σου πω ότι ήταν πολύ καλό ρολόι με αντοχή και "σκληρή" ομορφιά.
Θα πρέπει βέβαια να κάτσεις να μάθεις τις λειτουργίες του προκειμένου να το χειριστείς σωστά και να το προσαρμόσεις στα μέτρα σου.
Το μόνο κακό είναι ότι μαζεύει αρκετή σκόνη λόγω της κατασκευής του και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να το καθαρίζεις αρκετά συχνά.
Τίτλος: Απ: Casio Protrek
Αποστολή από: KOSTAS31 στις Αύγουστος 06, 2012, 08:49:07 πμ
Ευχαριστώ. Κάποια άλλη πρόταση - άποψη?
Τίτλος: Casio Protrek
Αποστολή από: cmak στις Αύγουστος 21, 2012, 04:09:11 μμ
Άν μου επιτραπεί να ειναι αυτό το πρώτο μου σχόλιο να παραθέσω την άποψη μου. Έχω το Casio protrek prt 1400 εδώ και 12 χρόνια περίπου. Το είχα πάρει από Κύπρο όπου υπηρετούσα τη μαμά πατρίδα. έβγαλε 6 μήνες στις ειδικές δυνάμεις και 10 χρόνια ορειβασίας και trekking οπότε το αξιολογώ ως απόλυτα ανθεκτικό και πλήρως λειτουργικό. Δε μου έβγαλε κανένα πρόβλημα. Για τις μετρήσεις που ρωτάς όσον αφορά πυξίδα λειτουργεί αρκετά καλά με μικρές παρεκλίσεις (πάντα σε σύγκριση με κανονική πυξίδα). Το υψόμετρο το απεικόνιζε με μία απόκλιση 10-20 μέτρα την οποία αποδέχομαι ως φυσιολογική και για τη βαρομετρική πίεση το μόνο που μπορώ να την αξιολογήσω είναι ότι όταν έπεφτε χαλούσε ο καιρός και όταν ανέβαινε έφτιαχνε :). Τη θερμοκρασία δε τη χρησιμοποιούσα σχεδόν ποτέ διότι για να σου δείξει ακριβή τιμή πρέπει να το βγάλεις από το χέρι σου.
Ελπίζω να βοήθησα λίγο.


Sent from my iPad using Tapatalk
Τίτλος: Απ: Casio Protrek
Αποστολή από: KOSTAS31 στις Αύγουστος 22, 2012, 11:25:15 μμ
Ευχαριστώ cmak και καλωσόρισες στο forum
Τίτλος: Απ: Casio Protrek
Αποστολή από: KOSTAS31 στις Αύγουστος 25, 2012, 04:36:32 μμ
Τελικά το πήρα prw 1500
(http://img577.imageshack.us/img577/3615/dsc0025ox.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/577/dsc0025ox.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Τίτλος: Απ: Casio Protrek
Αποστολή από: gkpapad στις Αύγουστος 25, 2012, 09:30:43 μμ
μεγιες-μεγιες.Καλοφορετο και καλοδουλευτο.Πηγαινει καταπληκτικα στο χερι σου.Και αυτο κοιταζα αλλα τελικα κτυπησα το 240.
Τίτλος: Casio Protrek
Αποστολή από: cmak στις Αύγουστος 25, 2012, 10:50:18 μμ
Πολύ όμορφο. Ελπίζω να σε συνοδεύσει και εσένα αρκετα χρόνια στις δραστηριότητες σου χωρίς κανένα πρόβλημα


Sent from my iPhone4s using Tapatalk
Τίτλος: Απ: Casio Protrek
Αποστολή από: KOSTAS31 στις Αύγουστος 25, 2012, 10:53:28 μμ
Ευχαριστώ. Όντος είναι Πολύ ωραίο στο χέρι, δεν το περίμενα ότι θα μου άρεσε τόσο πολύ