- MyWatch.gr - The Hellenic Wrist & Pocket Watch Enthusiasts Forum / Founded in March 2006
ΡΟΛΟΓΙΑ => Επιλογή-Αγορά ρολογιού => Μήνυμα ξεκίνησε από: μπιπ - μπιπ στις Μάιος 28, 2012, 09:44:50 μμ
-
Φίλος που βρίσκεται σε μεγάλο δίλλημα ζητάει απεγνωσμένα τη βοήθεια και τη γνώμη των μελλών. Το δίλλημα τώρα εντοπίζεται στα δύο υποψήφια προς αγορά ρολόγια εκ των οποίων πρέπει να επιλέξει το ένα. Το πρώτο είναι το EDOX Class 1, Day-Date, Titanium, Automatic και το δεύτερο είναι το ORIS Small second, Titanium 47mm.
Δηλαδή αυτά
http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://i41.tinypic.com/bgbx8w.png&imgrefurl=http://forums.watchuseek.com/f29/fs-edox-class-1-day-date-automatic-214599.html&h=368&w=992&sz=556&tbnid=GaKN3DbbjtItdM:&tbnh=43&tbnw=115&prev=/search%3Fq%3Dedox%2Bclass%2B1%2Bday%2Bdate%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=edox+class+1+day+date&usg=__rPkFtMuSQojuIxfmvzUhq2u6Vzg=&docid=hJSh4JVWb1jeeM&hl=el&sa=X&ei=BdTDT_v3EIzO4QSn-p3_CQ&sqi=2&ved=0CIMBEPUBMAQ&dur=8604 (http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://i41.tinypic.com/bgbx8w.png&imgrefurl=http://forums.watchuseek.com/f29/fs-edox-class-1-day-date-automatic-214599.html&h=368&w=992&sz=556&tbnid=GaKN3DbbjtItdM:&tbnh=43&tbnw=115&prev=/search%3Fq%3Dedox%2Bclass%2B1%2Bday%2Bdate%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=edox+class+1+day+date&usg=__rPkFtMuSQojuIxfmvzUhq2u6Vzg=&docid=hJSh4JVWb1jeeM&hl=el&sa=X&ei=BdTDT_v3EIzO4QSn-p3_CQ&sqi=2&ved=0CIMBEPUBMAQ&dur=8604)
http://www.oris.ch/collections/collections_detail.aspx?watchid=80&ln=en (http://www.oris.ch/collections/collections_detail.aspx?watchid=80&ln=en)
-
Προτιμώ την απλότητα του oris σχεδιαστικά αλλά έχει το (-) της μικρής επιλογής σε λουράκια (θα πρέπει να περιοριστείς σε μαμίσια)..
Έχεις κατασταλάξει σε αυτά τα 2;;
Φιλικά, Μάνος.
-
Απ' αυτά τα δύο προτιμώ το Oris αισθητικά. Δε μ'αρέσει καθόλου το day/date configuration στο Edox.
-
Δε μ'αρέσει καθόλου το day/date configuration στο Edox.
Του δίνει όμως μια διαφορετικότητα...παρόλα αυτά Oris κι από μένα και μάλιστα χωρίς δυσκολία ;)
-
Αβλεπί το Oris Γιώργη!
Το Edox είναι πολύ ωραίο σχέδιο αλλά το καντράν του είναι πολύ κουραστικό!
-
Αυτή είναι και η δική μου επιλογή - συμβουλή προς τον υποψήφιο αγοραστή και φίλο, ως κατόχου κατά το παρελθόν και των δύο ρολογιών.
Η παρατήρηση για την ιδιαιτερότητα και τον περιορισμό που αυτή συνεπάγεται για παιχνίδι με λουράκια, όσον αφορά στο ORIS, θα ΄παιρνα όρκο οτι από αλλού θα μου ΄ρθει (ξέρει αυτός). Όπως φαίνεται όμως η εν λόγω λοίμωξη εξελίσσεται σε επιδημία και πλέον νοσσούν πολλοί.
Ευχαριστώ όλους τους φίλους που ποστάρανε και όσους ποστάρουν στη συνέχεια καθ΄ότι οποιοδήποτε στοιχείο (συγκριτικό και μη) θα βοηθήσει το φίλο στην επιλογή του.
Φιλικά Γιώργος.-
-
ORIS και το συγκεκριμένο είναι απο τα πίο όμορφα στην κατηγορία του για μένα.
Πολύ εντυπωσιακό, χωρίς φλύαρο καντράν και με ταυτότητα.
Καταλαβαίνεις ότι είναι ORIS, το EDOX απλά μοιάζει με άλλα της κατηγορίας νομίζω.
'Οσο για τα λουράκια...Μόδα είναι τα καουτσούκ και θα φύγουν απ' τη μόδα πριν σου χαλάσει χαχαχαχαχ ;D
ΜΠΡΑΣΕΛΕ^^ δεν χαλάει και τα σπάειιιιιιιιιιιι!!!!!!!!
-
Ως κάτοχος του συγκεκριμένου oris το συστήνω ανεπιφύλακτα. Λιτό αλλά εντυπωσιακό και στιβαρό ρολόι. Θα συμφωνήσω με προλαλησαντα ότι το edox είναι λίγο φλυαρο
-
ORIS!!! 8)
-
Όρις. Τελεία.