- MyWatch.gr - The Hellenic Wrist & Pocket Watch Enthusiasts Forum / Founded in March 2006
ΡΟΛΟΓΙΑ => Ρολόγια χειρός και τσέπης => Μήνυμα ξεκίνησε από: cris στις Δεκέμβριος 19, 2011, 02:10:03 μμ
-
kalispera sas! eimai sxetika kainourgios sto site..mexri twra diabaza mono..irthe i ora na rwtisw..! loipon mou aresei polu to sygkekrimeno roloi http://www.zenith-watches.com/en/#/collection/flow/4/18/1040 (http://www.zenith-watches.com/en/#/collection/flow/4/18/1040) alla den ksero polla gia ton mixanismo tou! einia kalos? xreiazete idiateri frontida? pws leitourgei? mporei oi erwtiseis mou na einia eukoles gia merikous alla gia mena duskoles! tha ithela ti gnvmh sas...skeftomai na to parw prin tis giortes...h' na perimeno meta mipws petixw kaluteri ekptosh? euxaristo ek ton proteron
-
Καταρχήν καλωσήλθες. Σε παρακαλώ να γράφεις στα ελληνικά καθώς τα greeklish απαγορεύονται στο φόρουμ.
Σχετικά με το ρολόι που σε ενδιαφέρει, είναι αυτόματο με inhouse μηχανή της zenith και είναι πολύ καλή επιλογή. Αν σου αρέσει μπορείς να προχωρήσεις άφοβα. Δεν παίζει ρόλο το αν πλησιάζουν οι γιορτές για την έκπτωση που θα καταφέρεις να βρεις.
Προσωπική μου γνώμη, στόχευε στο 25% έκπτωση επι της τιμης καταλόγου τουλάχιστον.
-
συγνωμη για το greeklish, δεν το ειχα προσεξει! απλα δεν ξωρς τι διαφορα μεταξυ αυτοματου και μηχανικου ? αθτο με απασχολει ιδιαιτερα! η πρωτη μου επιλογη ηταν το ελ πριμερο open heart...αλλα ξεφευγει απο τα λεφτα που θελω να διαθεσω ! γενικα μοθ αρεσουν τα open heart! αυτοματο η΄ μηχανικο?
-
Καλως ήρθες.
Τα αυτόματα ρολόγια είναι μηχανικά, δηλ. όχι κουόρτζ-μπαταρίας. Κουρζίζουν αυτόματα με την κίνηση του χεριού. Όπως κι αυτό που διάλεξες.
Η επιλογή σου είναι πολύ καλή. Ιδιαίτερη φροντίδα δεν απαιτείται. Σέρβις περίπου κάθε πέντε χρόνια.
Η καλύτερη περίοδος αγοράς συνήθως είναι μετά τις γιορτές, περίπου το Φεβρουάριο-Μάρτιο μιας και τότε είναι μικρότερη η ζήτηση. Όπως και να έχει βγες από τώρα να δεις.
Μπορείς να περιηγηθείς στο φόρουμ για επιπλέον πληροφορίες.
-
σε ευχαριστω πολυ blackbird! οσο και να ψαχνω στο ιντερνετ για καταστηματα με zenith δεν βρισκω καποιο! αν θελετε και ξερετε καποιο που κανει και καλεσ εκπτωσεισ στειλτε μου pm!
-
Κάνε φίλο σου το ψαχτήρι.
http://www.zenith-watches.com/en/#/retailers/map/europe/Greece (http://www.zenith-watches.com/en/#/retailers/map/europe/Greece)
-
ευχαριστω...πολυ καιρο το παιδευω με το ωρολοι..μαλλον πρεπει να αποφασισω σιγα σιγα ! κατι αρνιτικο για το ωρολοι αθτο υπαρχει?
-
Φίλε Cris η Zenith είναι κορυφαία εταιρεία και ότι ρολόι και να πάρεις είναι άριστης ποιότητας. Βέβαια είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές της αλλά σίγουρα μπορείς να πετύχεις έκπτωση από 25%.
Η Zenith είναι διάσημη για τον χρονογράφο της El Primero που κλείνει αρκετά χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ωρολογοποιία. Θα σου έλεγα να ρίξεις λοιπόν και μια ματιά στα Captain Chronograph που είναι κι αυτά αρκετά κοντά στο κλασικό στυλ που ψάχνεις.
Για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε ίσως θα ήταν απαραίτητο να μας δώσεις ένα όριο κόστους που θέλεις να φτάσεις. Διότι ρολόγια αξιόλογα υπάρχουν έως και 100.000€ :D
Φιλικά
Κ.
-
το κοστοσ εινια ενα θεμα..λεω περιπου 3000-3500! και αφου αναφερθηκαμε στο κοστοσ, ψαχνουμε με βαση τι μασ αρεσει η΄ με βαση τα λεφτα? παιρνεισ ενα ωρολοι με 3000-3500 και εισαι οκ η' δεν παιρνεισ τπτ γιατι το αγαπημενο σου εχει 6000??
-
Φαντάσου να ξοδεύεις 3000-3500 και να μην τα φχαριστιέσαι.
-
μου αρεσει πολυ το ωρολοι! να δωσω και διπλασια χρηματα για ενα κοσμιμα-ωρολοι θα τα εδινα αν ημασταν 2 χρονια νωριτερα .....τωρα δεν ξερουμε τι μασ ξημερωνει,,,! πιστευω για το 2011-2012 < για μενα> ενα ποσο γυρω στα 3000 εινια ενα αξιοπρεπεσ ποσο, που αντιστοιχα παιρνεισ ενα αξιοπρεπεσ ωρολοι! σωστα η' κανω λαθοσ?
-
μου αρεσει πολυ το ωρολοι! να δωσω και διπλασια χρηματα για ενα κοσμιμα-ωρολοι θα τα εδινα αν ημασταν 2 χρονια νωριτερα .....τωρα δεν ξερουμε τι μασ ξημερωνει,,,! πιστευω για το 2011-2012 < για μενα> ενα ποσο γυρω στα 3000 εινια ενα αξιοπρεπεσ ποσο, που αντιστοιχα παιρνεισ ενα αξιοπρεπεσ ωρολοι! σωστα η' κανω λαθοσ?
Το πόσο αξιοπρεπές είναι, καθορίζεται (εν μέρει) και από την τσέπη μας και έτσι άλλο θεωρώ αξιοπρεπές εγώ, άλλο ο Bill Gates, κ.ο.κ.
Από την άλλη, υπάρχουν και αξιοπρεπέστατα ρολόγια με 150 €, οπότε αντιλαμβάνεσαι πως με 3.000 € (ειδικά στις μέρες μας) βρίσκεις κάτι πραγματικά καλό.
Αυτό που σίγουρα δεν είναι αξιοπρεπές, είναι να σκίσουμε τον κwλο μας για να αγοράσουμε κάτι,
το οποίο θα ικανοποιήσει πρώτα τους άλλους και μετά εμάς....
Νομίζω πως η πιο επιτυχημένη επιλογή θα προκύψει εάν σταθμίσεις προσεκτικά το budget σου και μέσα σε αυτά τα πλαίσια (με ενδεχόμενες μικρές αποκλίσεις) βρείς αυτό που σε καλύπτει περισσότερο.
Από τα γραφόμενά σου, υποψιάζομαι πως δεν κινείσαι επιπόλαια και πως μπορείς να στηρίξεις οικονομικά την επιλογή σου, οπότε αντιλαμβάνεσαι πως συμφωνώ μαζί σου.
Φιλικά, Πάνος.
-
σε μια συζητητση με φιλο μου,,μου λεει για το συγκεκριμενο ρολοι οτι ειναι σαν να παιρνεισ ferrari κιτρινη!! με προσγειωσε λιγο..εννοει οτι ναι μεν ειναι zenith< ferrari> αλλα δεν ειναι κοκκινη<el primero> μηχανισμο!! ο μηχανισμοσ του <elite> ειναι οντωσ τοσο τραγικοσ?? βοηθεια σασ παρακαλω......
-
Καθολου τραγικος. Μια χαρα μηχανισμος ειναι. Ωστοσο ο ελ πριμερο ειναι το σημα κατατεθεν της zenith και αν μπορεις να ανταπεξελθεις στο εξτρα κοστος, αξιζει, αν εχεις ενα ρολοι της εταιρειας αυτης, να φοραει τον el primero.
-
σε ευχαριστω koubilaihan ..απο οτι καταλαβα και εσυ τισ ιδιασ λογικησ εισαι..el primero, το πιστευω και ξερω πωσ ειναι καλυτεροσ αλλα δεν ειμαι ιδιαιτερα φαν των χρονογραφων! δεν θα επερνεσ με τπτ δηλαδη ζενιθ εκτοσ el primero?ισωσ να ειναι και αμαρτια να μιν ειναι ελ πριμερο...αστα μπερδευτικα πολυ μετα την συζητηση
-
Ασφαλως και θα επαιρνα, και ας μην ειναι el primero. Στο ρολοι, ο σημαντικοτερος παραγοντας ειναι το τι μας αρεσει. Δευτερο κριτιριο το οικονομικο, και μετα ολα τα αλλα δηλαδη αν φοραει καλο μηχανισμο, αν κρατα μεταπωλητικη αξια κλπ.
Ολα τα zenith ειναι καλα ρολογια, οποιο και να παρεις, el primero ή elite θα ειναι καλη αγορα, κατα τη γνωμη μου.
-
Αν δε σου φτανουν τα φράγκα όμως όσο και να σ' αρέσει τι να κάνεις?
αχαχαχ ;D
-
το ρολοι εχει αρχικη 4500 και η εκπτωση που κανουν στη θεσσαλονικη ειναι...στα 3750 (16% περιπου)...τραγικο! πιστευω θα πετυχω πολυ καλυτερεσ εκπτωσεισ στην αθηνα! συμφωνειτε??
-
εδώ τα πράγματα είναι καταπληκτικά!!! Οι εκπτώσεις ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ, Α Ν Ε Π Α Ν Α Λ Η Π Τ Ε Σ!!!
Μην πω οτι αγγίζουν... το 20% !
Κι όμως!!! :P
:smt044 :smt044 :smt044 :smt044
-
το 25% που λενε οτι ειναι καλο δεν ισχυει? δεν εχω παζαρεψει ρολοι αλλη φορα, αλλα ακουω τουσ περισσοτερουσ να πετυχαινουν ενα 25%! λαθοσ?
-
Σε καινούρια μοντέλα, το 25% είναι συνήθως το maximum!
-
δυσκολα θα το πετυχω?
-
Καθόλου δύσκολα, απ'όσο γνωρίζω εγώ το 25% είναι πλέον συνηθισμένο και προσωπικά θα επιδίωκα ακόμη περισσότερο ;)
-
Ναι και εγώ θα πήγαινα βουρ για 30%! Why not? :drinkers:
-
Εγώ πάντως την προηγούμενη Παρασκευή που πήγα και δοκίμασα ένα ρολόι, μου είπε ο μαγαζάτορας ότι έχει γύρω στα 1000 ή 1050€ και ότι θα το έπαιρνα (αν μου έκοβε και μικρότερη απόδειξη) στα 900...
Το περιστατικό στην Πάτρα, οπότε η έκπτωση έχει μάλλον να κάνει και με τον ανταγωνισμό που υπάρχει ( ή δεν υπάρχει) στην αγορά.
Παναγιώτης
-
Eπαρχία πάντα είναι πιό σφιχτά τα πράγματα, Αθήνα θα το είχε κλείσει το μαγαζί ;)
-
Εγώ πάντως την προηγούμενη Παρασκευή που πήγα και δοκίμασα ένα ρολόι, μου είπε ο μαγαζάτορας ότι έχει γύρω στα 1000 ή 1050€ και ότι θα το έπαιρνα (αν μου έκοβε και μικρότερη απόδειξη) στα 900...
Το περιστατικό στην Πάτρα, οπότε η έκπτωση έχει μάλλον να κάνει και με τον ανταγωνισμό που υπάρχει ( ή δεν υπάρχει) στην αγορά.
Παναγιώτης
10% σε τετοιες εποχες???? Αστο φιλε μου και παρτο απο την αθηνα οταν ερθεις καποια φορα.
-
Αυτό θα πρότεινα κι εγώ!
:headbash: :lasersword: :chainsaw: