Δε ξερω αν ειναι φούσκα, έχουν παει γνωστοί που εμπιστεύομαι τη γνώμη τους ! Σίγουρα ομως μου φαίνονται πολλα τα χρήματα για κρέας που δε μπορεί να συγκριθεί μ ενα καλο black angus πχ.
Ως γεωπόνος ζωικής παραγωγής τα ξεχωρίζω αυτά
Γενικά επικρατεί μια άποψη οτι το ελληνικό ειναι και καλύτερο, παπούτσι απο τον τόπο σου που λένε... βέβαια αν έχεις φάει κρέας στο εξωτερικό γελάς λιγο μ αυτή την άποψη
Το τσιμπούσι ολα τα λεφτά!!!!!
Sent from my iPad using Tapatalk
Μα τότε να έρχεσαι στα τσιμπούσια μας και να μας προειδοποιείς για το αν μας πουλάνε κρέας εισαγωγής για Ελληνικό και άλλα τέτοια καθημερινά!
Βέβαια θα πρέπει οι συνδαιτημόνες να αλλάξουμε ριζικά τους τρόπους συμπεριφοράς μας στο τραπέζι καθώς και να αναθεωρήσουμε την θεματολογία που συνοδεύει την «μάσα μπούκα». Να γίνουμε λίγο πιο ιντελεκτουέλ ένα πράγμα.
Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις αν έρθεις είναι να τρώς ΓΡΗΓΟΡΑ και μεθοδικά γιατί θα κινδυνέψει να μείνεις νηστική. Μην παρασυρθείς σε χαζό κουβέντες την ώρα που θα σερβιριστούν τα πιάτα (παλιό κόλπο για να σε αποπροσανατολίσουν και να φάνε αυτοί το μερτικό σου!!!).
ΑΦΟΥ φάμε τότε μπορούμε με την ησυχία μας να συζητήσουμε!
ΥΓ: ΠΡΟΣΟΧΗ στον Άρη τον Πορσικό! Δεν τον πιάνει το μάτι σου ΑΛΛΑ «καθαρίζει» αγελάδα ΚΑΙ μοσχάρι στο φτερό!!!!!!! Μετά παραπονιέται κλασσικά για τα γλυκά!!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk