Ευχαριστώ Δημήτρη έχεις κατά νου από ποιον να προμηθευτώ; Επειδή οι μισοί είναι ότι να ναι; για το πουρνάρι δε το ήξερα εγώ έπαιρνα ελιά και λίγο πεύκο για να παίρνει πιο εύκολα...
Sent from my Huawei P8 using Tapatalk
Το πουρνάρι έχει μεγάλη θερμική απόδοση και το κάρβουνό του κρατάει πολύ.
Θα σου έλεγα μια μείξη από πουρνάρι και ελιά, αν δεν βρείς πουρνάρι, τότε ελιά με μείξη οξιά(πιό εύκολα θα βρείς).
Καλό είναι επίσης στην ποσότητα που θα πάρεις ν´ απαιτήσεις και πιό μικρά ξύλα για προσάναμμα με διάμετρο ας πούμε γύρω στα 5cm.
Επιπρόσθετα υπάρχουν στις μάντρες ξύλων δαδιά, εμποτιςμένα με πετρέλαιο σε μικρά τσουβάλια με κόστος 4€ το πολύ.
Υποθέτω μένεις Αθήνα, εγώ Λιβαδειά, στην εκεί αγορά δεν μπορώ να βοηθήςω.
Α επίσης προσοχή!!!
Απ εκεί που θ αγοράσεις ξύλα να είναι κάτω από στέγαστρο ειδάλλως θα έχουν απορροφήσει φούλ νερό και υγρασία και θα δυσκολευτείς να τ ανάψεις.
Αυτά