Αποστολέας Θέμα: ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ VINTAGE OMEGA  (Αναγνώστηκε 2169 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GIANNISKOUK

  • 38mm case
  • Μηνύματα: 128
    • Προφίλ
ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ VINTAGE OMEGA
« στις: Οκτώβριος 26, 2009, 03:48:47 μμ »
Ειναι εφικτη η στεγανοποιηση vintage  omega mark 4.5 (cal 1045) δεδομενου  οτι  α)αλλαχτηκαν  οι φλαντζεσ στο καπακι β) η κορωνα  αλλα παλι δυστυχως εβαλε νερο..( δεν ξερω αν εβαλε απο τα μπουτον του χρονογραφου)

Αποσυνδεδεμένος blackbird

  • Tourbillion
  • Μηνύματα: 10423
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ VINTAGE OMEGA
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 26, 2009, 04:20:32 μμ »
Όλα είναι δυνατά. Υπάρχουν ακόμα βιντάζ ρολόγια (συντηρημένα) που καταδύονται.

Το δικό σου είτε πήρε από τα κουμπιά που είπες, είτα από το κρύσταλο. Πιθανόν κι αυτό να θέλει νέα μόνωση.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος watches

  • 36mm case
  • Μηνύματα: 50
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ VINTAGE OMEGA
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 26, 2009, 06:42:24 μμ »
Ειναι εφικτη εφοσον υπαρχουν τα γνησια ανταλλακτικα,
φλατζες καπακιου,μπουτον,κρυσταλου,κορωνα,και ισως και κρυσταλο
αν εχει φθορες.
Αν και νομιζω πως τετοια ρολογια ειναι καλο να τα προστατευουμαι γενικως.
Διοτι δεν βρισκονται ευκολα ανταλλακτικα.

Φιλικα watches

Αποσυνδεδεμένος GIANNISKOUK

  • 38mm case
  • Μηνύματα: 128
    • Προφίλ
Απ: ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ VINTAGE OMEGA
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 27, 2009, 08:25:42 πμ »
Ευχαριστω blackbird  και watches  για τισ απαντησεις  σας θα κοιταξω και για τισ δυο περιπτωσεις,αλλα ο ρολογας που το πηγα μου απεκλεισε στεγανοποιηση και δεδομενου οτι εμφανισε υγρασια στο τζαμι θα αρκεστω στο  σερβισ προς το παρον οπως μου συνεστησε και  μετα θα ψαξω  για στεγανοποιηση και σ'αλλους τεχνιτες.

Αποσυνδεδεμένος VC222

  • 42mm case
  • Μηνύματα: 476
    • Προφίλ
    • ABSEITS
Απ: ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ VINTAGE OMEGA
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 30, 2009, 11:38:42 πμ »

Κανονικά δεν πρέπει να μπαίνουν στο νερό οι χρονογράφοι, ειδικά αν είναι τόσων ετών (το Mk IV πρέπει να πλησιάζει τα 30-35...). Το πιο πιθανό είναι να μπει νερό ή υγρασία από τα μπουτόν που σπάνια τα αλλάζουν στα "απλά" σέρβις.