Αποστολέας Θέμα: αγορά μέχρι 1200€  (Αναγνώστηκε 5436 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giampol

• Just Registered
    • Προφίλ
αγορά μέχρι 1200€
« στις: Αύγουστος 23, 2012, 01:29:50 μμ »
Καλησπέρα,

μετά από το μάζεμα φασουλιού φασουλιού γέμισε το σακούλι κ ήρθε η στιγμή που θα αλλάξει το ρολόι. το budget είναι 1200€ και σαν αρχική επιλογή ήταν το u-boat as. υπάρχει κάποια άλλη εναλακτική πρόταση?

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: αγορά μέχρι 1200€
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 23, 2012, 03:10:52 μμ »
Σε ανάλογο σχεδιαστικό ύφος με τα U-Boat δύσκολο, τα TW Steel κλπ είναι υποδεέστερα.

Πάντως σε μεγάλο μέγεθος και εντυπωσιακά σε εμφάνιση μπορείς να δεις κανενα Glycine Incursore με πολύ μικρότερο κόστος, σχεδόν το μισό.

Δες και κανένα diver από την Οris όπως αυτά

Θα βρεις και πολλά ανάλογα θέματα στο φόρουμ όπως αυτό http://www.mywatch.gr/index.php/topic,14932.0.html Είναι κάποιο από τα προτεινόμενα που σου αρέσει? Αλλωστε αυτό είναι και το βασικότερο...να σου αρέσει :)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος giampol

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 23, 2012, 03:47:21 μμ »
δεν έχω θέμα με το μέγεθος. δίαβασα κ γω το θέμα που μου υποδεικνύεις (αφού άνοιξα το δικό μου) κ μου άρεσε πολύ κ το hamilton pan europe όπως κ το longines legend diver. τώρα οτι δεν έχουν σχέση έχει εμφανισιακά το pan europe & το legend diver με το u-bοat δεν παίζει ρόλο.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 23, 2012, 03:55:30 μμ »
δεν έχω θέμα με το μέγεθος. δίαβασα κ γω το θέμα που μου υποδεικνύεις (αφού άνοιξα το δικό μου) κ μου άρεσε πολύ κ το hamilton pan europe όπως κ το longines legend diver. τώρα οτι δεν έχουν σχέση έχει εμφανισιακά το pan europe & το legend diver με το u-bοat δεν παίζει ρόλο.

Kαι τα δύο (hamilton pan europe και longines legend diver) πολύ αξιόλογες επιλογές. Δοκίμασέ τα ;)

Αποσυνδεδεμένος Sag997

• 50mm case
  • History is a set of lies agreed upon. -Napoleon-
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 23, 2012, 06:24:40 μμ »
Φιλε καλησπέρα! Εγω ενα ρολογάκι που εχω βρεί και μου αρεσει πολύ ειναι το Hamilton Χ-wind το οποίο απο όσο γνωρίζω σε αυτα τα λεφτά κυμαίνεται. Έχει δίαφορες εκδόσεις και που αρεσουν όλες μπορω να πώ..

Όριστε και μερικές φωτογραφίες:

Ελπίζω να βοήθησα λιγο..

Αποσυνδεδεμένος nomikosas

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 23, 2012, 07:01:50 μμ »
εγω λεω να μην παρεις τιποτα απο αυτα.. πανε παρε ενα καλομεταχειρισμενο omega seamaster ωστε να εχεις οντω καλο ρολοι σε αυτα τα λεφτα.

Αποσυνδεδεμένος giampol

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 24, 2012, 08:55:14 πμ »
σωστή η άποψη σου αλλά η "χαρά" όταν παίρνεις κάτι καινούριο, μυρίζει καινούριο, ανοίγεις τα κουτιά του κ τα επεξεργάζεσαι δεν συγκρίνεται με την αγορά ενός μεταχειρισμένου (που μπορεί να είναι καλύτερη κ πιο συμφέρουσα κινηση)
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 24, 2012, 10:45:01 πμ από giampol »

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 25, 2012, 10:18:20 μμ »
Και δεν είναι μόνο η χαρά του να ανοίγεις πρώτος το κουτάκι...
Είναι και η ΑΣΦΑΛΕΙΑ του ότι παίρνεις κάτι καινούργιο. Ειδικά αφού έχεις μαζέψει τα χρήματα σου με αυτό το σκοπό και (αν κατάλαβα καλά) θα είναι και η πρώτη σου αγορά ρολογιού σε τέτοια κατηγορία/φιλοσοφία...

Κάνε μία καλή επιλογή (σύμφωνα με τα γούστα/ανάγκες σου) και πάρε ένα καινούργιο ρολόϊ. Όταν με το καλό φτάσεις και στο τρίτο/τέταρτο ρολόϊ, κοιτάς και για μεταχειρισμένα. Εμένα αυτή είναι η άποψη μου. Άσε που προσωπικά οι μόνες αγορές που έκανα σε μεταχειρισμένο, τελικά μου βγήκαν "ξυνές".

Πάρε κάτι σχετικά απλό (γνώμη μου) και "πολυμορφικό". Το Legend Diver που ανέφερες είναι μία τέτοια επιλογή. Με διαφορετικά λουράκια είναι από dress (για καλό ντύσιμο) μέχρι "επιχειρησιακό" για παραλία και τρελές βουτιές !

Τέλος πάντων, κάνε την έρευνα σου και πάρε κάτι που βασικά ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ να το φοράς !

Καλή αγορά  ;)

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 26, 2012, 10:37:48 μμ »
Το ORIS diver που πρότεινε ο Giannis το έχω προτείνει και εγώ διάφορες φορές http://www.ewatch.com.gr/0050001041/%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B9-oris-64376098555m.html
σε ότι χρώμα και να το πάρεις φαίνεται πολύ ποιοτικό ρολόι με πολύ καλό μπρασελέ.

Δεν ξέρω αλλά είναι κάτι με τα brands...πχ για Hamilton θα δινά 500-800 στα 1200 θα ήθελα λίγο παραπάνω αποκλειστικότητα στη μάρκα.
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος livestrong

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 27, 2012, 12:07:07 πμ »
αν δεν έχεις "κόλλημα" με το μηχανικό ή quartz ή με τα ρολόγια γενικώς για ψαγμένες επιλογές κλπ πάνε σε κάτι σίγουρο κ καθάρισες

http://www.authenticwatches.com/omega-seamaster-2221-80-00.html#.UDqdPsFy68A

Αποσυνδεδεμένος giampol

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 27, 2012, 09:22:43 πμ »
τώρα έχω ενα tag heuer formula 1. πολύ ωραίο κ το oris κ  το seamaster κ θα είναι ιεροσυλία αυτό που θα πω (ειδικά για το omega) αλλά περίπου στο στυλ που έχω (μπρασελέ με περίπου ίδιο μέγεθος). οπότε θα προσπαθήσω να κινηθώ σε κάτι λίγο διαφορετικό.

Αποσυνδεδεμένος giampol

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 29, 2012, 09:41:47 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 29, 2012, 10:15:37 πμ »
Το Certina έχει 40mm διάμετρο και το Hamilton 44mm
Θα πρέπει να τα φορέσεις και τα δυο να δεις ποιό σου κάθεται καλύτερα  ;)
Εμφανισιακά μου αρέσει το Hamilton
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 29, 2012, 10:32:32 πμ »
Oι αριθμοί στο καντράν αυτού του Certina μου φαίνονται εντελώς άκυροι...δεν μ αρέσει.